Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J24a91n 28K33o18z30l12e32r

18. 8. 2022 9:08

To je tak když se dostane k veslu milionář který nemá problém s penězi a navíc nikdo nemůže zkontrolovat jestli to co hlásá také dodržuje, ostatně podobně je na tom celá vláda, hrabou hrabou a ostatní občané je nezajímají, inflaci neřeší protože až lidi prodaj všechno tak levně za hubičku odkoupí majetky, nu což máme co jsme chtěli takže nebulme a jako národ jsme nepoučitelní pořád volíme podvodníky a zloděje

4 2
možnosti

Lidi by měli trochu cestovat, aby si rozšířili obzory. Žil jsem dlouhodobě na Novém Zélandu a 18 stupňů v obýváku bylo v zimě maximum. V ložnici 15. A světe div se, nikdo nebyl nemocný, děti se tam běžně chodí v zimě koupat do jezera, z bazénu jdou domů pěšky s mokrou hlavou.

Občas je potřeba nahlédnout za humna, abysme si uvědomili, jak dobře si tu žijeme. ;-)

6 3
možnosti
Foto

J17o28s15e34f 87B11á75r23t69a

18. 8. 2022 12:54

Ale proč? Že jsme celý život pracovali a teď nám má být zima. Takže ty sankce fakt mají vliv. Ne, že ne, ale na nás.

2 0
možnosti
VM

Ziju v Italii. Ja osobne topim na 19, ale vytapeni na 18 je tady naprosto bezne. I mene. A vsichni nemocni nejsme. Je to jen o zvyku

6 1
možnosti
GK

Tak ona je Italie a Italie. Tam kde zije kamaradka maj 19 a je jim chladno. Kdyz maj v zime chladnejsi pocasi a destivo tak si doma jeste pritapej el. primotopem. Pravda snih skoro neznaj.

0 0
možnosti
JS

J98a27n 83S41o10u56č80e73k

18. 8. 2022 8:07

Ano, souhlasím. 18 stupňů v bytě není dlouhodobě snesitelná teplota. Navíc, každý člověk má různý stupeň teplotního komfortu. Kde může být pro jednoho teplota na tričko, druhý se bude klepat i ve svetrech. A 18 stupňů ve školních třídách bude znamenat vyšší nemocnost dětí a rodiče doma z práce na očr. Apropo, tohle nesmyslné nařízení bude v praxi stejně nekontrolovatelné.

7 3
možnosti
AV

Osmnáct stupňů může být teplota, při které se člověk necítí moc komfortně, to souhlas. Ale fakt to není mráz, ze kterého by mohl někdo onemocnět. Jedině že by byl nesvéprávný a neuměl se přiobléci.

7 0
možnosti
DR

Názor máme stejný jako vy. Tady alespoň vidíme, jaké experty má pětikolka ve vládě.

0 0
možnosti

"Naše zásobníky" je široký pojem. Žádné zásobníky nejsou naše, pouze máme nasmlouvaný určitý obsah, či objem. Dnes jsem se dočetl, že snížíme teplotu vody v bazénech na 22 stupňů. Výsledek bude stejný, jako kdyby pivo přes noc zdražilo na 200kč. Nikdo by ho nepil a tak i plavčík se bude na bazénu bát. Ale debilita u nás vládne, tak proč ne.

8 2
možnosti
AM

Karma za vtipnou.

Uvidíme.

1 0
možnosti
Foto

Topíme na cca 18-20 stupňů již několik let.

Já chodím doma v kraťasech a je mi horko.

Děti v kraťasech a stěžují si na zimu-až jim opravdu bude zima dají si tepláky a mikinu.

Topení na 18 stupňů je v mnoha zemích běžný standard a z hlediska hygienického je to vysloveně bonus-těch 20-22 je dávno přežilých.

Ostatně i já snížil teploru především kvůli synově alergii, která ustoupila.

A jinak co navrhujete v krizové situaci vy-dál nesmyslnně přetápět a od února nemít čím topit?

4 13
možnosti
LH

18 stupňů v poslanecké sněmovně nám zajistí přehlídku kožichů, někdo bude mít králika, jiný nutrii a další třeba sobolí. Nebo to bude jinak a bude další výjimka?

8 1
možnosti
PO

Další kdo nepochopil... u sebe doma si topte jak chcete, klidně na 26. Pokud to jste pak schopný zaplatit.

Diskutovaný návrh se týká jen změny hygienických limitů -nejnižší- dovolené teploty u veřejných objektů a objektů pronajímaných.

Tam byly doteď limity vyšší a provozovatel -musel- topit na vyšší teploty a utrácet za to peníze. Níž s tepotou jít nesměl, jinak by dostal pokutu od hygieny, nebo by rovnou musel zavřít.

2 1
možnosti
LH

Tak takto to není...

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik