Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A vy znáte jiného politika či ústavního činitele z Pandora Papers a víte, že do něj (nich) se netepe a cílí se pouze na Babiše?

6 2
možnosti
Foto

J30i21r56i 94C22i61z

4. 10. 2021 10:52

Vazeny autore, shrnul jste velice rozumne duvody, proc s velkou pravdepodobnosti vyhraje volby hnuti ANO vedene panem Babisem. Vcera jsem se chvili dival na debatu "budoucich premieru" a musel jsem se vratit na film, protoze argumenty nekterych ucastniku me rozesmaly tak, ze jsem proste nemohl vydrzet dale u teto skvele estrady ve stylu pani Bohdalove s panem Dvorakem. Narodni fronta "Antibabis" za ucasti (mam dojem) cca 5ti osvedcenych partaji zastoupenych srandovnim panem Fialou a jeste srandovnejsim panem Bartosem moc neuspela, protoze jejich argumenty, proc zrovna je volit, jsou stale stejne a kazdy si je muze precist na netu nebo je slyset v TV na CT nejmim 4 roky. No, kdyz nic neumite musite si vystacit s malem. Za me dostavateR^!

4 7
možnosti
JK

Počítadlo ukázalo něco jiného.

Heslo "antibabiš" používá jen Babiš, všechny kauzy po jedné už nelze v normálním čase jednoho dne vyvrátit, nedá se to jinak než "antibabiš", "účelovka", "spiknutí".

"Tak co Máro, co to bude dneska?",

"Dneska účelovka a zítra antibabiš, ať už řeknou cokoliv, jasný!",

"Jasný!"

10 1
možnosti

Ti ostatní, kdo "jedou" v Pandora Pampers, nejsou na premiérském postu a nedělají ze sebe Mirka Dušína.

9 1
možnosti
JV

Mate mozna pravdu. Je ti mentalita hodne volicu okradat stat a poctive platice dani.

0 0
možnosti
JK

Jestli se skutečně nechají důchodci prachsprostě uplatit a skutečně jsou tou hybnou silou v ČR, pak je něco špatně. O naší budoucnosti pak rozhodují ti, kterým na naší budoucnosti sobecky vůbec nezáleží.

To co je zveřejněno v Pandora Papers je jen špičkou ledovce, je to jen malá část jednoho daňového ráje. Rozhodně to není prkotina, je to bohapusté okrádání státní kasy, daňových poplatníků, tedy nás. Směšná argumentace, doslova "ostatní kradou, tak já můžu taky" je pod úroveň někoho s normální morálkou. Navíc když prokazatelně krade náš premiér, tak jen absolutně šílená země by ho znovu zvolila.

Tak co, rozhodnou to uplacení šílení důchodci?

12 3
možnosti
JF

Bohužel i mnozí nepotřební, tedy ti se slušným důchodem, aniž by měli na zřeteli svět života svých vnuků, se řídí pravidlem krále Ludvíka XV. "Po nás potopa" ... :-(

0 0
možnosti
Foto

Kdo z těch dalších 300 Čechů kandiduje na premiéra a dělá ze sebe bojovníka proti korupci a pochybným finančním machinacím? Jen Babiš. To je od Vás hloupý argument v Babišově stylu. Vy nevidíte ani to, že skoro všechny přidané peníze byly na dluh. Takový lidé jako Vy už nejste ochotni přemýšlet...ANO možná těsně vyhraje, ale král Pyrrhos by mohl vyprávět jak to s tím vítěstvím je. Jen pro zajímavost. Víte jak zemřel? Potupně. Při boji v ulicích města na něho jedna z žen stojících na střeše hodila kus střechy. Smrt z rukou ženy byla ve starověku ta největší potupa....

13 3
možnosti
LH

Já nevím jména těch 300 Čechů vy ano?

2 0
možnosti
AM

A82d93a79m 82M46a66l74ý

4. 10. 2021 7:31

Proč Babiš vyhraje další volby?

Protože nejsme tak vyspělou zemí jako Švýcarsko, Dánsko, Německo nebo Belgie.

Proto. Jsme za nimi kulturně pozadu. Máme tu dost občanů vzdychajících po totalitě a estébáctví

13 3
možnosti
LH

No o Německu bych po jejich volbách pomlcel.....

2 2
možnosti
  • Počet článků 408
  • Celková karma 26,13
  • Průměrná čtenost 1458x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik