Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vaše deklarace:"Všichni už dneska víme, že za to, jsme-li homosexuály či heterosexuály, nemůžeme. To nám prostě dala do vínku příroda." není správná. Nevím, jak jste k tomu přišel, sdělili Vám to v televizi podobně jako kdysi vědecký světový názor-komunismus? Jedna známá osobnost nedávno varovala naši společnost před lidmi, kteří zneužívají nešťastných osob, které nepřišly k přirozené sexuální orientaci. Už dnes je mnoho lidí obtěžováno i pronásledováno homo propagandou i platnými nespravedlivými zákony. Nové totality s sebou vždy přinášejí i novou morálku. Přirozená lidská práva jsou nahrazena revolučními z tyranské dílny. Proto je skutečné manželství základem svobodné společnosti.

2 0
možnosti
Foto

Schválně, jste ženatý? Ptám se proto, že raději s lesbou, než s vámi. :-/ A to jsem hetero.:-)

0 2
možnosti

Za zvrhlé považuji ten fakt, že Jurečka, jako předseda jedné z partají pochybné koalice Spolu, si toto téma sám vybral nosné téma své vlastní předvolební kampaně, aby během několika málo hodin - po zjištění odporu veřejnosti - toto téma rychle opustil.

To jasně svědčí o nesourodosti a vylhanosti předvolebních slibů koalice Spolu.

;-(

9 0
možnosti

Neschopnost některých uskupení řešit nosná témata generuje křiklouny, kteří se upnou na marginální problém a rozmíchávají emoce tím, že postaví jedny proti druhým, čím víc jsou nesmiřitelní tím lépe. Co na tom, že za pár let nebude na důchody, když se tu můžeme genderově hádat do krve.

3 2
možnosti
Foto

Také spolu můžeme občas souhlasit ;-). Skoro.

S vaší větou "Všichni už dneska víme, že za to, jsme-li homosexuály či heterosexuály, nemůžeme." nesouhlasím, protože je až neuvěřitelné, kolik lidí si ještě dnes myslí, že se jedná o úchylku, nemoc, špatnou výchovu, nebo rozmar. Proto si také na rozdíl od vás nemyslím, že je zvrhlé zatahovat to do předvolební kampaně. Ale jinak souhlas.:-)

0 2
možnosti
Foto

V tomto případě lze asi vidět dvě roviny - morální a věcnou.

Z věcného pohledu souhlas s autorem - v moderní společnosti by nemělo být zásadním volebním tématem manželství homosexuálních dvojic. Problém akceptovat to má u nás především církev, a tedy v politické oblasti také KDÚ-ČSL, která se opírá o křesťanskou víru.

Na druhé straně když jakýkoliv politik "překabátí" takto rychle, tak to příliš nesvědčí o jeho důvěryhodnosti a pevnosti jeho morálních zásad.

4 0
možnosti

Já si myslím, že mělo. Jde mi mimo jiné o vyprofilovanost. Homofobové mají obvykle problém s každým, kdo je jen trochu jiný (jak sami opakovaně dokazují) a já jsem rád, když to politici na sebe prásknou. Homosexuál nejsem ale i tak jsem jiný a jelikož nechci být zrušený, tak - právě díky tomuto tématu - vím, koho volit nebudu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik