Diskuse

Příměr

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jste uplne mimo, povinnost mit ridicske opravneni pro rizeni motorovych vozidel je dano zakonem. U ockovani proti covidu zadna zakonna povinnost neexistuje. To co se snazite ve svem textu popsat je stejna absurdita jako vyzadovat zbrojni prukaz na vstup do MHD.

8 1
možnosti
Foto

Možná by ale stačilo, kdybyste se soustředil na základní myšlenku toho "příměru", na jeho podstatu, ne na doslovné právní kličky.

3 2
možnosti
LH

Mate pravdu, třeba nechápu proč se sí chlastat až od 18.....

1 4
možnosti
RK

Zase mimo, Líbo. Žádný zákon chlastání do 18 let nezakazuje. Zakazuje pouze podat či prodat alkohol osobě mladší 18 let.;-)

5 2
možnosti
SL

Tak to se dost nepovedlo...

5 2
možnosti

Tak to je velmi vágní ohodnocení. Z toho si poučení nevezmu.

0 1
možnosti
MJ

Je spousta jiných i mnohem nebezpečnějších nemocí. Proč tedy nevyžadovat bezinfekčnost i na tyto nemoci, když někdo chce jít do restaurace nebo třeba i na procházku?

6 1
možnosti

A ty nemoci se podílejí na celosvětové pandemii?

3 2
možnosti
ŠČ

Proč jenom musí někteří na každé řešení hledat problém? Opravdu už musíme mít na všechno zákony? Vzhledem k tomu, jak dokáží být někteří lidé počínajíc úředníky, advokáty, soudci (prezidenta nevyjímaje) atd. kreativní, co se týká výkladu práva, tak nevěřím, že by "někdo" dokázal zpracovat takový zákon, který by umožňoval v současné situaci jak preventivní opatření, tak ev. následné restrikce pro řešení covidové "situace".

3 0
možnosti
JD

U nás se neřeší jak zákony dodržovat, ale jak je obejít! [>-]Rv

4 5
možnosti
PK

Jasně a srozumitelně R^

2 0
možnosti
JP

Pane Ďuran, spolu s panem Cilichem nacházíte společenské potíže, hranice nesvobody a státní zákonné a protizákonné šikany. Na řidičák jsem si zvykl a přijde mi jaksi i rozumný k částečné ochraně autoprovozu. Přijímání pokusné injekce bez varování a dalších podmínek je zločin proti lidskosti, jaký tady byl minule za doktora Mengeleho. V Norimberku bylo takové jednání jasně definováno a všichni kdo očkují a podporují tento podvod s kovidem jsou zločinci.

1 2
možnosti
ŠČ

Ale očkování je doporučené, nikdo vás nenutí. Máte možnost se neočkovat, ale pak by mělo být jasné, jestli jste ev. nemocný nebo né a tudíž testování je na místě.

3 1
možnosti
ND

Tak stojí za to si poslechnout názor na očkování a nejen to paní doktorky Pekové

https://m.youtube.com/watch?v=X6V5rvmY-QA&feature=youtu.be

1 0
možnosti
JD

Peková, Peková. To je ta soudně popotahovaná osoba. Rv

0 2
možnosti
Foto

Díky za reklamu, ale nepotřebuji ji. A co se týče srovnání řidičáku s covidpasem - řidičák je daný zákonem a covidpas pokud vím ne. Navíc na soukromém pozemku bez řidičáku můžete jezdit dle libosti, ale bez covidpasu soukromou restauraci navštívit nesmíte.

4 2
možnosti

Já jsem vám nechtěl dělat reklamu (samozřejmě, že ji nepotřebujete...), já jsem chtěl jen vaši podporu ve svém spravedlivém rozhořčení. A jestli je řidičské oprávnění dáno zákonem, pak je na místě ho z toho zákona vyeliminovat. Protože koliduje s Listinou základních práv a svobod.

1 2
možnosti
RK

Srovnání hodné génia, které z právní stránky kulhá na všech pět nohou. A takhle je to s většinou koblih.8-o

1 4
možnosti
MK

Ty máš ty koblihy i v posteli, že?

2 1
možnosti
  • Počet článků 406
  • Celková karma 25,70
  • Průměrná čtenost 1466x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik