Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Myslím, že se měl soustředit na mladé voliče a ne na ty kteří volili Ano jen proto že jsou nerozhodni tu stranu volí z nouze jak to uvedl v rozhovoru na Seznamu. Když jsem to slyšela tak jsem si říkala, že s tímhle plánem se daleko nedostane...

0 1
možnosti
Foto

I kdyby Mikuláš Minář udělal cokoliv, nebylo by to nic platné, protože posloužil svým loutkovodičům, kteří ovládli naše mainstremová média a nyní se jej potřebujá rychle zbavit, protože momentálně preferují Piráty a STAN. A Minář by jim od těchto extremistických stran odváděl voliče.

7 1
možnosti
Foto

Autorovi: Vy asi nemáte co dělat?

2 11
možnosti
PK

No všechny diskuse jsou zbytečné, odhalím vám pravdu...AB končí a proč by tedy pan M. šel do sněmovny, účel byl splněn a nyní zpět do školy...proti komu by vlastně nyni bojoval...už není důvod;-D

0 0
možnosti
RB

Dostali jste mě. Já vůl si hledal, co je to zase za Mináře.

0 0
možnosti
VV

Použiju příměr. Dva různí lidé potřebují v malém domě natřít okna. Jeden si objedná několik firem, obstará si nějaký příspěvek, napůjčuje si peníze, angažuje mnoho lidí. Vyjde ho to bratru na sto tisíc. Druhý si v nejbližším hobbymarketu koupí barvy a štětec za dva tisíce a udělá si to sám. Výsledek mají oba zcela stejný. Rozdíl je v tom, že ten první se chová jako politik, ten druhý jako člověk, který potřebuje natřít okna.

6 0
možnosti
Foto

Dobrý příměr a ten poměr na vydané peníze 1ku50 taky sedí.

1 0
možnosti
LK

L93e98o 91K47R39Á51T45K48Ý

5. 4. 2021 12:14

A kde jsou ti jeho podporovatelé? Kde jsou ty "masy" z Letné? Ať si přiznají, že se staly užitečnými i***y, aby jeden manipulativní nedouk ukázal, jak se dá vydělat na stádu?

13 4
možnosti
ZD

Hezky se o něm vyjádřil v rozhovoru pan Plesl. Minář nepochopil, že si lidé na Letnou přišli zademonstrovat kvůli chuti k revoltě a ne poslouchat jeho kecy.

6 0
možnosti
Foto

J42i97r14i 72C49i75z

5. 4. 2021 11:27

Vazeny autore, politika ve vych. statech Evropy je velmi vynosny byznys. Uvedu priklad pana Kalouska, ktery jako nomenklaturni kadr do r.89 hajil barvy mladych krestanskych demokratu v Narodni fronte vedene KSC. Pak chytil "spravny" vitr do plachet a zacal svuj politicky byznys v parlamentu, na ministerstvech, zmenou partaje, ale to by byl dlouhy vycet jeho vsehoschopnych tahu. A ejhle! V politickem byznysu vydrzel 30let a dnes rozdava rozumy na nejake TV, jak jsem kdesi cetl. Mezi tim taky nafackoval jednomu volici a jeste se tim s velkou chuti v opileckem deliriu chlubil v parlamentu. A pochybuji, ze by byl nejaky chudy politik zijici jen ze skromneho platu poslance. Pan Minar rychle pochopil, ze kdyz oblbne ty jednoduche volice, tak podle prikladu pana Kalouska ma na 30let vystarano, tak proc by to nezkusil? A "politiku ci politicek" s karierou podobnou panu Kalouskovi je tady neurekom, malokdo z tech v parlamentu a partajich zacinal slusne. Podobne pokusy jako pana Minare se budou objevovat tady na vychode stale ,viz. VV, Trikolora (velmi svym programem pripominala mezivalecnou Vlajku) a dalsi, jejichz jmena si ted nemuhu ihned vzpomenout. Ale celkem me potesilo, ze nejsou volici v CR uplne blbi a pana Minare nepodporili, trebaze na jeho pivni mitinky prislo pomerne dost lidi (predevsim z Prahy).

11 2
možnosti
ZD

Souhlas kromě kategorického omezení na východní Evropu v první větě. Peníze jsou tou omamnou vůní politiky po celém světě - obdivovaný Izrael nevyjímaje.

1 0
možnosti
Foto

Tak každý to nemůže dělat jako Babiš, že zafinancuje stranu (hnutí) ze svého, a pak si to vybere ve formě dotací a státních zakázek.:-)

2 5
možnosti

Babiš je dávno provařená figura, teď se provařil i Minář. A ano, Babiš na to měl, Minář to musel vesele "zpronevěřit". Podotýkám, že tak velmi pravděpodobně učinil zcela legálním způsobem. S velkou pravděpodobností stejně jako Babiš. A možná ty prachy skutečně neměl pro sebe, ale pro ty, kdo byli kolem něj. Každopádně byl úsměvnou figurkou od samého začátku, kdy tak mocně vstupoval do politiky.

2 1
možnosti
PB

Jakou vy máte až mateřskou starost o peníze jiných, pane Kamme, to je fakt dojemné.

9 0
možnosti
RK

Nejde o starost o peníze druhých, ty jsou jejich věc a jejich rozhodnutí, kam je dají. Jde transparentní účty, se kterými to smrdělo již za dob největší slávy, kterými se Minář, vůbec MCHPRDi a jejich patolízalové oháněli. A také o 300 000 nadšených podporovatelů na Letné a nyní usmolených 40 000 podpisů za 6 mio nákladů.

1 1
možnosti
JS

Bylo by vhodné se nevěnovat jenom panu Minářovi. Ty osobnosti, co se vyskytovali na tribuně, si zaslouží také pozornost.

0 0
možnosti
RK

Ti prý nic, pan F.Cilich nic neví o tom, že by mu demoblok někam lezl. A to je nějaká autorita.

0 1
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 27,50
  • Průměrná čtenost 1469x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik