Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Dobře, Ďurane, a teď si dej guláš se šesti a Gambáče a pověz, jak s Babišem-Burešem zaplatíte ti miliardy dluhů.

1 6
možnosti

To zaplatí ti co je tuy dluhy momentálně zachraňují před smrtí hladem a vstupem do zaměstnaneckého poměru. Jo vlastně ne, ti už tak živí celou republiku.

0 0
možnosti

I79v65o 18G68o43n29d51e36k

6. 4. 2021 9:19

Vždycky to byla loutka v rukou těch co mu dali ty peníze. Bohužel lidí bez selského rozumu je tady hodně, stačí je jen ovládat.

6 0
možnosti

Přesně to jsem říkal při komentáři tajného účtu. Kdo platí určuje pravidla hry. A to nebylo jasné takže od počátku habaďůra. A zdejší naivové, místo aby přiznali, že naletěli vymýšlí slovní kličky.

1 1
možnosti

23 čistého je plat, kterým pokud bych se měl živit - stydím se.

0 1
možnosti

A takto se stydí možná polovina zaměstnanců... A ještě více ti co je takto platí.

0 0
možnosti

Že je to pouze vypečený žvanil, zneužívající naprostou naivitu lidí mě osobně vůbec nepřekvapuje.

A kolik známých blogových "es" mu tu tehdy tleskalo. ;-D

20 4
možnosti
Foto

Vzpomínám si, tehdy mu nejvíce tleskali Konrád s Matuškou, skutečná blogová esa.

7 1
možnosti

Stado vzdycky potrebuje Vudce. A kdyz se najde jednooky mezi slepymi, ktery jeste navic umi vsechno okecat, a podpori ho hvezdy stredoevropskeho Hollywoodu, tak se vzdycky najde par ochotnych dobraku, kteri poslou penize. Tech sest milionu a mozna dalsi miliony z hnuti Michviprd jsou jenom drobne o kterych nema cenu vubec mluvit.

2 0
možnosti

J11a69n 80H89a15r67v10a44n

5. 4. 2021 17:35

Michprdi teď zažívají hořké zklamání. Považte, někteří přijeli na Letnou až z Ostravy a teď zjistili, že byli jen za ovce.

Ano, já si též myslím, že bychom se jim neměli smát. ;-(

11 5
možnosti

Ale vůbec, máte to pomotané. Problém Mináře právě bylo, že Michviprd žádnou novou stranu nechtělo, proto LidiPro podpořilo úplně minimum z nich a on cílil taky na někoho úplně mimo letnou, na voliče ANO, což se mu logicky nepovedlo. Ale zkusil to, no.

4 1
možnosti

Utratil Vaše peníze? Ne. Sponzoři nevěděli do čeho peníze dávají? Těžko když podmínky stanovil Minář veřejně. Že Vám přijde 21 tis čistého hodně? To je Váš problém. To je dobrý blábol tohle :D ale tak jste si kopnul, srdíčku se ulevilo, že někde někdo bere 21 tis, když mu je někdo dává, a teď můžeme všichni nedobrovolně platit Andrejovi stamiliony :D https://www.novinky.cz/ekonomika/clanek/stomilionovou-dotaci-na-toasty-stat-od-penamu-stale-nevymaha-40349670

6 10
možnosti

No, popravdě řečeno ..jak se mohl neozvat po takových článcích a výzvách?

To je jako u Babiše ..když se ozve, špatně ...když se neozve, ještě hůř..;-D

1 2
možnosti

D53a55v61i88d 62V64l13k

5. 4. 2021 15:28

Účelem Vašeho blogu je kopnout si do chlápka co se mu něco nepovedlo a on to normálně přiznal? Nebo jste si chtěl vylít mindráčky , protože jste posledního půlroku vydělával míň než on? Proč vlastně Vy, který jste mu nedal ani korunu řešíte peníze jeho dárců? Chápal bych , kdybyste byl jedním z dárců ,že byste chtěl nějaké vyúčtování nákladů, abyste věděl na co použil i Vaše poslané peníze ,ale proč to řešíte Vy? Já myslím ,že prostě jen poskakujete radostí ,že sousedovi chcípla kozaRv

15 12
možnosti

Jo nepovedlo. Jste stejný naiva jako ti lidi na náměstích.

6 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik