Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Kielbergerová s panem Valíčkem Vám dobře, upřímně a přátelsky radí. A já za sebe dodávám, že Váš názor na umělecké kvality paní Vlasty Chramostové je........je prostě jedním z důvodů, proč bych Vám radil totéž.

10 2
možnosti
Foto

Radit bych si přál Vám tiše, neslyšně. Už proto, abych z hnízda nevyplašil vzácnou vlhu. Radil bych vyzujte si brusle, dokud mělko je a dohlédnete břehu. Pod Vámi není ani tenký led.

3 0
možnosti
SN

:-).......Pane autore, vcelku souhlas! KDyby se konec života Karla Gotta nesešel s koncem života paní Chramostové, odbylo by se to v TV, nějakou čtvrthodinou vzpomínek, samozřejmě pohřeb v Národním, jak je u známých herců zvykem.

Je v tom zřejmě nějaká vzájemná nevraživost mezi presidentem a Rychetským, trochu to připomíná sedláky z jakési divadelní hry......já jsem lepší, já na to mám!

KDyby Rychetský mlčel, udělal by líp! Ale.....zase měla TV postaráno o program, a na blozích další důvod k hádkám a přetlačování se, na čí straně je pravda! R^R^R^

8 17
možnosti
Foto

Správně Rychetský má mlčet! Nejlépe všichni! Stando Vám se po tom socíku tak stýská..... .

23 6
možnosti
MB

Máte to zbytečně dlouhé, stačilo napsat - Režim G. Husáka usiloval, aby Zlatý hlas z Prahy, zněl všude. Aby hlas ženy podvratné, byl umlčen. Já, autor blogu 30 let poté konstatuji - Dílo se zdařilo ! "Rychetský, myslím si přestřelil ! Souhlasím, teď se truchlí.a moc neuvažuje. Úmrtí nebohé Vlasty je možno pak považovat i za drzost ! Už nežije a furt prudí ! .. :-)

22 3
možnosti
MB

Milá Evičko dobré ráno. Že sem tak smělý - Minus mám za co ? Děkuji ... :-)

0 0
možnosti
MS

Máte stejná kritéria jako Paroubek - statistika popularity. ;-)

Rychetský na Vlastě Chramostové vyzvedl osobní statečnost, ke které postupně dozrála, a díky níž nemohla 20 let vykonávat svou profesi. To je pro Vás nic? Myslím jste přestřelil.

24 1
možnosti
Foto

Pavel Rychetský vyjádřil svůj názor, který sdílejí i mnozí jiní. Má na něj právo, stejně tak jako autor článku má právo na svůj názor.

Obávám se, že uspořádáním pohřbu se státní účastí Karlu Gottovi se otevřela Pandořina skříňka. Teď se po úmrtí dalších známých osobností budeme hádat, zda si zesnulý takovýto pohřeb zaslouží nebo ne. A došlo k tomu rychle hned v případě Vlasty Chramostové.

21 0
možnosti
TK

Jestliže se vede spor o tom, jestli dokonce i Mistr má mít státní pohřeb, pak ho logicky nemůže mít nikdo méně významný. A protože žádný žijící Čech se významem a popularitou Mistrovi se mistrovi ani neblíží, žádný důvod k hádkám není. ;-)

0 0
možnosti
Foto

Spisovatel Kundera řekl : "Husák nechal bez mrknutí oka odejít do emigrace lékaře, vědce, astronomy, sportovce, režiséry, kameramany, dělníky, inženýry, architekty, historiky, novináře, spisovatele, malíře, ale nemohl snést pomyšlení, že by zemi opustil Karel Gott. Protože Karel Gott reprezentoval hudbu bez paměti, tu hudbu, v níž jsou navždy pohřbeny kosti z Beethovena i z Ellingtona, prach z Palestiny i z Schönberga. / Prezident zapomnění i idiot hudby patřili k sobě. Pracovali na stejném díle. My pomůžeme vám, vy pomůžete nám. Nemohli jeden bez druhého být.

16 0
možnosti
LH

Nerevidval pak náhodou Kundera tento text.....

1 0
možnosti
MV

kopat do vas? ale jdete. to co jste sepsal je presne to, co meni naladu tady na blogu. snusky nazoru vydavane za fakt. a kdybyste byl jedinej... ani neceknu. ale, prosim vas, seznamte se s obsahem "fakt" a s obsahem slova "nazor" a pak si s tim zacnete hrat. mozna dojdete k tomu, ze tenhle blog je zralej na stazeni. ve vlastnim zajmu.

15 3
možnosti
  • Počet článků 405
  • Celková karma 27,14
  • Průměrná čtenost 1469x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik