Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Opice v zoologických zahradách nekouří. Kouří jen opice v cirkusech, tedy opice cvičené. Kdo nechce být za cvičenou opici, ať nechodí do hospody, ale ať si kouří pouze doma a popíjí k tomu lahváče;-O8-o

1 17
možnosti

Opice v zoologických zahradách nejen nekouří, ony nedělají spoustu dalších věcí.Třeba nepracují, na rozdíl od opic v cirkusech. Čtvrtinu populace ČR (počítáno včetně dětí, babiček a dědečků, takže spravedlivým odhadem je jich dobrá třetina) odmítá nový zákon pustit na pivo, aby si k němu mohli zapálit - takže opravdu zůstanou doma a budou pít lahváče. Pan Petr Šindelář se pravděpodobně zalkne radostí, jenomže jeho restauratér bude počítat ztráty. A dojde na další: To až se zjistí, že jestliže se návštěvníci hospody vyrojí před lokál, budou cigarety cítit ve všech bytech nad hospodou, které si dovolily otevřít okno, A samozřejmě přibude hluku, který nebyl.

12 0
možnosti
JK

Víte, ono to není tak složité, jak se to prezentuje. Prostě se v hospodě nebude kouřit.

4 4
možnosti
ZH

Máte pravdu, je to jednoduché, místo do Dvora Králové, kde nemůžu nikde kouřit, jsem vzal v sobotu vnučku do Drážďanský zoo. A jelikož jsem každý rok sponzoroval nějaké zvíře, letos dostali 200€ tučňáci v Dresden. ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 27,41
  • Průměrná čtenost 1480x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik