Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Paní Pekarová je chytrá, schopná, sebevědomá a úspěšná žena. Je pěkné vidět, kolika lidem kvůli tomu leží v žaludku.

7 9
možnosti
JV
DR

Ta jede už od doby, co se dostala na tento flek.

3 3
možnosti
Foto

Inu, Markéta opravdu jede, zůstanu-li u její terminologie, tak jejich zalátovávání (a věřte, že mne to opravdu velice mrzí) je podivné a pochybné.

Tito "silničáři" prvně pokrátili příděl "obalovačky" na okresní, tedy nejslabší úrovni, jenže tím snížili objednávky tohoto materiálu a opravu nejhorších děr zasypávají pískem a štěrkem. Navíc takto "opravovali" málo používané silnice, aby nepopudili řidiče.

Aby zajistili vysokou jakost své práce, sestavili odbornou komisi, do níž nominovali redaktora, elektrotechnika, sociologa, politologa a ještě další loga. Výstupem z "moudrých" hlav bylo v následných dnech, týdnech a měsících vychvalování své velmi "jakostní" práce, ačkoliv hlavním přínosem je zlepšení ovzduší díky rozsáhlému omezení provozu dlouhými, četnými a nesmyslnými uzavírkami.

A to byl jen začátek.

1 0
možnosti
RJ

Pane Macháčku, máte pocit, že tahle paní má alespoň základní a zcela obecný pohled na to jak se opravují silnice? Ta může mít tak obecnou povědomost jaký vejvar z toho mají oblastní politici a tomu také moc nevěřím.

0 0
možnosti
JP

Pekarová to celkem vystihla, ťala do živého. Nemá cenu vést žabomyší diskuse typu kolik bylo Poláků na dnech NATO nebo že dny NATO měly více hodin než akce na Václaváku. Obě akce se nedají srovnávat. Ale při obyčejné soudnosti lze konstatovat, že Rajchl tak trochu pohořel a že vojenská technika NATO má u nás dost zájemců či příznivců. Proruských příznivců u nás není zase tolik, jak by se dalo i podle příspěvků na tomto blogu očekávat.

11 1
možnosti
JV

Procházko, kdyby hráli v sobotu na Letné Stouni, psal byste s Pekarovou nesmysly, že na nich bylo víc lidí než na Václaváku protože je jasně vidět, jak voliči milují Británii? Do Mošnova se návštěvníci dostavují v obrovských počtech každoročně. I za Babiše. Mimochodem - srovnat se dá demonstrace za Ukrajinu, pořádaná na Staroměstském náměstí ve stejný čas jako ta "Rajchlova". Bylo tam pět lidí s transparentem a přenosový vůz ČT. To Pekarová taky neřekla.

5 1
možnosti
LS

Ještě jedna poznámka.

Vaší manželku bych jistě na blogu neoslovoval - například Martina.....

Jistě by se vám to nelíbilo, tak, jako manželovi paní Pekarové.

2 7
možnosti

Martina je špatně, moje paní je Jitka - a nevadilo by mi to ani náhodou.

1 0
možnosti
JZ

Markéta Pekarová měla pravdu v tom, že Dny NATO přitáhly daleko víc lidí než shromáždění dezolátů na Václaváku.

10 9
možnosti

Já souhlasím.

Ne s těmi dezoláty z Václaváku, tam byla většina normálních lidí, kteří se bojí, co bude dál. Vyhlídky nepříliš radostné, tady se asi názorově sejdeme.

V mém příspěvku zazněla ale jedna důležitá otázka: na kolik nás ta legrace v Ostravě vyšla? Byl-li to desetinásobek toho, co jsme zaplatili za pražskou demonstraci, pak je to O. K. Pokud to byl stonásobek, pak jsem schopen říci dobře, nebylo to tolik. Já se bojím, že to bylo výrazně víc.

Jene, vy jste dlouholetý, schopný žurnalista, patrně by pro vás neměl být problém zjistit, na kolik Dny NATO vyšly. Zkuste nás informovat!

4 2
možnosti
Foto

J98o63s16e24f 82B41á74r76t65a

18. 9. 2023 18:20

Poslal bych ji do Polska, ať ví, jak se to dělá!

7 5
možnosti
LS

Polsko chce být správně nejsilnější armáda v Evropě.

Proto dává a bude dávat spoustu peněz na vyzbrojení její armády.

To ale vaši oblíbení chcimíři nechtějí.

7 5
možnosti
LS

Markéta? Vy se znáte?

2 6
možnosti

Pekarová Adamová není Markéta?

9 2
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik