Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ony ty spanilé jízdy naší vlády a jejich vyslanců do zahraničí, končí často velice trapně a problematicky.

Toto je jen další důkaz k potvrzení mých slov.

0 0
možnosti
Foto

Autor má zřejmě s maléry, vzniklými následkem konzumace alkoholických nápojů, bohaté zkušenosti.

0 0
možnosti

Podle mne by měl spíše žádat náhradu od korejského státu ten údajně chlípný podplukovník. Kvůli v podstatě banálnímu (byť nemorálnímu) činu, za který mu nakonec byla udělena jen pokuta, ho bylo možné vyšetřovat na svobodě, za což rozhodně nepovažuji nucený pobyt v cizím státě bez možnosti vykonávat zaměstnání. Ale kdo ví, možná to pro něj byla jen dlouhá dovolená.

3 2
možnosti

Já se obávám, že tady něco hodně smrdí.

V našich podmínkách by to zřejmě žádný soud neprojednával, v podstatě by se jednalo o nějaké tvrzení proti tvrzení. I když pan podplukovník v rozhovoru z Jižní Koreje líčil, že v době údajného incidentu byla na palubě už jenom posádka, v tu samou dobu pět podnikatelů spřízněných s ODS tvrdilo, že na palubě bylo a že za kontakt mohly úzké uličky vládního speciálu, s čímž se měli obrátit nějakým dopisem na Korejskou stranu. Takže tady to nějak nehraje.

Ve finále jde v podstatě o houby z voctem: celá ta legrácka vyjde pana doktora na nějakých pět set tisíc, možná milión, možná dva. Nemám představu. Ze svého to nezaplatí, uhradí to Černochová z rozpočtu jejího rezortu. I když nedáváme stále 2 % HDP na zbrojení (to nás samozřejmě čeká...), i tak je to pro ní kapička v moři.

Asi bych nepolemizoval s rozhodnutím jihokorejského soudu.

Jsem přesvědčený o tom, že na palubě k něčemu nehezkému došlo, dokonce si myslím, že protože se během letu do Koreje chlastalo (prostě mejdan pro spřízněné duše...), přichází procitnutí, poučení se z chyb, takže se příště žádná alkoholová párty na palubě vládního speciálu konat už prostě nebude. Dobrá zpráva!

Pan doktor Kašpárek, i když má z ostudy kabát, bude patrně doktor s velkým "D". Jinak by jako vládní lékař se speciálem zřejmě nelétal. Byť by v civilu patrně přišel o místo, tady bych do toho nešel. Za jedinou chybu bych ho do průvanu nevěšel.

Být já na místě ministryně naší obrany, patrně bych ho nechal sloužit dál a jednoduše bych ho degradoval na majora. Tím, oč mu stát vyplatí na hodnostním v příštích měsících a letech méně, bych alespoň zčásti sanoval ten malér, který za něj budeme muset uhradit. Ale být Černochovou, postavil bych se před novináře a řekl bych, že ano, stala se chyba, bylo to tak a tak, stálo to tolika tolik a opakovat se to nebude.

Jenomže to ona neudělá!

3 0
možnosti
Foto

Já bych důsledek nepozornosti při automatickém nabízení slov text. editorem do souvislosti s neznalostí gramatiky nedával.

0 0
možnosti

Napsal jsem, že to není důležitý - jen mne to zaskočilo.

0 0
možnosti

Pro pana Hladíka, a prosím trochu v nadsázce. Když kamioňák rozbije svýho draka, dostane pokutu, škodu na nákladu, a může jít i do milionů, v podstatě neplatí. Když je v tom chlast, přijde o papíry, ale za nějakej čas, zase může kamioňákovat. Tady podobnost s panem podplukovníkem končí. Šoférů je plno, ale s lampasáky, a kór v dnešní době, musíme šetřit. Ti nejsou žádní hej nebo počkej. Jinak souhlas s autorem blogu, kdo se nikdy nevožral, ať hodí kamenem. Zdá se, pane Hladíku, že Vy jste se pro kámen shýbnul.

0 0
možnosti
Foto

To je pravda. Já jsem sice nikdy v ožralosti neochmatlával žádnou Korejku, nicméně stalo se mi, že jsem se prý jednou probudil až o tři dny později nahý na náměstí v Popradu. Naštěstí vím, že to není pravda. Bylo to totiž v Bardejově.

5 1
možnosti

Pan major tam byl služebně, malér se tedy stal v pracovní době, a pak to tedy jde za zaměstnavatelem. Kdyby, nedej Bože, od korejské hygieničky dostal recipročně po papule, aj na bolestný by měl nárok. Takhle mu hrozí výrazný ty ty ty, ale platit bude muset jeho šéfová Marfuša, samozřejmě z našich daní.

3 0
možnosti

Jako když udělám zlitej průšvih v práci tak mi to zaplatí zaměstnavatel? 😋👎 Kam se můžu nechat zaměstnat...

2 0
možnosti

Myslím si, že si nezaplatí ze svého ani tu letenku do ČR.

Cirkus pokračuje!

6 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik