Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pan autor nám nějak nediskutuje. Už asi nemá nejen na benzín, ale ani na internet.:-/:-)

0 2
možnosti

To má na každou urážku reagovat?

0 0
možnosti

Mne je líto Vás...Fialova vláda na rozdíl od Babišovy populisticky nekecá ale maká - viz. dodávky plynu, pronájem terminálu...Tato situace nemá jednoduchá řešení, vláda je ostražitá v populistickém rozdávání. A vývoj jí začíná dávat zapravdu. Útoky na Rakušana mě utvrzují v tom. že by neměl odstoupit.

8 2
možnosti

Naprostý souhlas. Něco tak ubohého, jako je názor autora článku, jsem dlouho nečetl. Možná ještě tak sexymozek.

7 2
možnosti

Kdyby jenom Rakušan, tam je daleko víc ministrů kteří tam nemají co pohledávat.

5 5
možnosti
Foto

Vám by nevadilo dělat cvičenou opičí pro to panoptikum na tribuně a jejich hloupé řeči?To Vás dost lituji.Posledni předvolební průzkum dokonce ukázal,že SPOLU posílilo a na Babiše stále zbývá jen žvanil Tomio.Situace se v podstatě nezměnila.Pokud nemáte na benzín tak to je opravdu pouze Vás problém a jistě rozumné,že se snažíte šetřit.Jinak u nás na Hané už je dávno pod 40...

.

7 5
možnosti

J22a49n 65R61á37ž

11. 9. 2022 16:27

Pane Bárto, nevím odkud berete informace. Agentura KANTAR.cz, která oznamuje vždy nižší preference Hnutí ANO, než jiné agentury a viditelně nadržuje vládní koalici, uveřejnila výsledky srpnového průzkumu, podle kterých by ANO volilo 30, 5% voličů, samostatnou ODS 19,5% a třetí by bylo SPD s11%, čtvrtí Piráti 8,5% a STAN 6,5%. TOP 09 a Lidovci by se do Sněmovny nedostali. Kdyby šly do voleb koalice ve stejném složení, získalo by ANO 32% koalice SPOLU 29% , SPD 11% a PirStan 10%

Zdroj Seznam.cz ze dne 11.9.2022.

To na nějaký růst popularity vládních stran nevypadá.

6 1
možnosti
Foto

Mně je zase líto Vás, protože se vlastně řadíte mezi nepřátele demokracie. A psal jste za minulé vlády, aby se pokusila zajistit záložní zdroje energie a dohodnout obchodní vztahy s důvěryhodnými dodavateli? Rok 2014 mohl být dostatečným mementem.Rv

17 3
možnosti

Pobitvěgenerálství v přímém přenosu?RvRvRv

1 5
možnosti

Jaksi jste pozapomněl uvést, že kdyby měl Babiš koule, odstoupil by po čtvrtmiliónové demonstraci v roce 2019. To se vám ale nehodí do krámu, že?

A když neodstoupil tehdy Babiš, proč by dnes měl odstoupit Fiala? Dost divný dvojí metr !!

15 0
možnosti

J43a21n 69R33á31ž

11. 9. 2022 16:30

Babiš koule nemá a neměl nikdy, jak mnohokrát prokázal. O tom, že nemá koule Fiala, se přesvědčujeme dnes.

4 3
možnosti
Foto

Aféry mě nezajímají a pokud už sleduji nějakého politika, tak úplně z jiného úhlu, než jak se obecně předpokládá. Pokud půjdu k prezidentské volbě, budu se řídit něčím jiným, než se asi řídí většina. Je mi líto člověka, který dělá něco, co mu nevyhovuje, k čemu není bytostně předurčen. Tím nemyslím pouze Petra Fialu, ale snad každého z nás - téměř všichni jsme měli v životě nějaké zaměstnání, ve kterém jsme byli nešťastní, žádná radost a přínos z něho nebyly ani pro nás, ani pro okolí (člověk musí vystřídat i více prací, než najde něco, co ho opravdu naplňuje). V té práci premiéra by byl šťastnější a užitečnější člověk naprosto jiné povahy, než má Petr Fiala. To už raději Babiš - u toho jsem věřila tomu, že mluví tak, jak skutečně myslí, i když to byla úplná blbina.

3 11
možnosti

Když si poslechnete Babišovy spontánní mluvené projevy, tak si musíte uvědomit že to jeho myšlení taky za moc nestojí.

11 1
možnosti
Foto

Je stejně sranda, kam to lidé této země dopracovali. Volba mezi chorobně hrabivým agrárníkem a bezpáteřním bafuňářem. Černokněžní politici, do morku kostí zkorumpovaní novináři. Černá a bílá, ode zdi ke zdi, světonázor pevně daný, na jakékoli nepohodlné škatulka a nálepka. "Nevíme nic, zato to víme naprosto přesně."

Máme před sebou ještě dlouhou cestu.

PS: Těch demonstrantů bylo nejspíš o dost víc, ale to je vlastně jedno.

9 1
možnosti
Foto

Ta věta v uvozovkách je Vaše? Ta se mi líbí, připíšu si ji do svého sešitu, kam si zapisuji všelijaká moudra i humorné hlášky.

2 0
možnosti

Babiš zcela logicky infikuje své věrné a jejich okolí memem, že Rakušan musí za každou cenu odejít. Je to logická strategie, protože tím by rozložil vládu a mohl by vyvolat předčasné volby. Jen stále netuším, s kým by sestavoval většinu, protože sám většinu ve volbách nezíská ani omylem. S Okamurou?

Fiala je v prekérní situaci, protože Rakušana odvolat nemůže (právě kvůli pádu vlády) a Rakušan sám zjevně neodstoupí, STAN ho drží. Přitom se jedná o mnohem menší problém, než kvůli jakým měl odstoupit Babiš. Babiš však neodstoupil, jak sám říkal, NIKDY.

Polovina národa si tedy může přát, aby Rakušan odstoupil, ale momentálně to nejde. Protože po nových volbách by Babiš opět získal imunitu a řešení celé jeho kauzy by se opět natáhlo, až by mohlo vyšumět na promlčení. Babiš to velmi dobře ví (jistě mu to někdo poradil), proto se chytá jakékoliv záminky, aby vládu rozbil co nejdříve. Jenže to bude možné, až bude pravomocný rozsudek nad Babišem. A to se může táhnout ještě dost dlouho.

13 1
možnosti

J55a98n 26R50á94ž

11. 9. 2022 16:11

I kdyby našel Fiala odvahu, což se nestane, odvolat Rakušana se Sikelou, přesto by vláda nepadla. Rakušanovi a většině jeho poslanců je totiž jasné, že odchodem ze Sněmovny končí jejich politická se kariéra, takže by on i ostatní poslanci STAN pro důvěru nové vládě ruku horlivě zvedli, jen aby vyloučili nové volby. .Babiš v toho hraje podružnou roli.

2 4
možnosti

Pana Fialy je mi taky líto, a v poslední době už dvakrát. Protože je to slušnej člověk, hulváti si na něj vyskakujou. Teď v Otrokovicích, před časem nějakej podržtaška v EU parlamentu. Tak, s davem těžko argumentovat, včera u Slezanů na chodníku to měl fakt těžký, ale evr. poslance Vrhofstadta měl poslat do patřičných mezí a ne rozpačitě kolem sebe koukat jak školáček na hanbě. Tam se k mé lítosti našeho premiéra, připojil i stud.

1 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS