Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JSS

Naučili se od babiše - zatloukat a ignorovat. Jenže těmto to nevyjde, i když mají většinu v Parlamentu. Sesadit a odchod z politiky a stíhat trastně. A pokud jsště fiala zatlouká , jde s nimi.

0 0
možnosti
ZD

Babiš byl v naší politice první učitel kdo - podle vás - zatloukal a ignoroval? Nebudíte se z něj v noci?

4 1
možnosti
SR

Ono se to tam filantropy jen hemží. Pan Hlubuček ještě stačil převést svou vilu na svého partnera, asi aby ho zabezpečil. Snad mu do toho policie nebo soud nehodí vidle a přepis v katastru nezmaří...

6 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
8 3
možnosti
ZD

Píšete o jednom výseku a jmenujete skoro celou historii po té naší střediskové sametové revoluce. Málokdo rozumný bude lamentovat nad skutečností, že politici odklánějí a logicky si připomene kauzy o kterých píšete. Většina ale odsuzuje to co jste nenapsal - že se aktuální vláda, slovy politologa i hlavního Piráta, dostala k lizu právě pro ohlašovanou radikální ZMĚNU !!! Takže se k moci dostala místo ZMĚNY velkou LŽÍ!!!

A je teď otázkou, jestli ta lež úspěšnými volbami skončila, anebo pokračuje. Zatímní vývoj na konec lži hned po volbách nevypadá. V tom je průšvih a velký!

10 3
možnosti
JZ

Někdy musím souhlasit s císařem Františkem Josefem I., když řekl svému synovi Rudolfovi, že, ten tvůj lid je většinou jenom lůza. Po většinu jeho blahodárně éry mohli volit jenom lidé zodpovědní, kteří platíili daně a tvořili hodnoty. To vůbec nebylo na škodu.

6 9
možnosti
JR

J59a58n 35R80á90ž

26. 6. 2022 15:49

Ne každého, kdo z objektivních příčin neplatí daně, lze zařadit mezi lůzu. Ale souhlasím s názorem, jestliže volby z velké části rozhodují o tom, kam půjdou peníze vybrané od občanů a firem, měli by ti, kdo peníze do rozpočtu státu dávají, mít také rozhodující vliv na volbu osob, které budou jejich peníze rozdělovat.

5 0
možnosti
PZ

Ta poznámka o p. Michalíkovi svědčí o tom, že nejste Duraň, ale obyčejnej buran

10 7
možnosti
PZ

3 mínusy asi z Buranova.....

1 4
možnosti
Foto

Za úplně nevhodnou poznámku o zesnulém Michalikovi byste od maminky zasloužil zahlavec.

13 0
možnosti
Foto

Dovolil jse si zkopírovar reakci pana Sladovníka z jiné diskuze:

"Gazdík odstoupil, protože se znal s iniciátorem zlodějny. Odstoupil snad obžalovaný Babiš za svých několik kauz, včetně soudem uznaného lhaní, odstoupil Faltýnek za své mafiánské zápisky, odstoupila Dostálová, která byla vyšetřovaná a obviněný člověk v této kauze ji radil? Odstoupila Pokorná Jermanová za podivné mnohatisícové smlouvy na kraji, za zneužívání jejího služebního auta z rozpočtu kraje? Odstoupil někdo z ANO za kauzu STOKA? Vondráček sice říkal, že brněnskou organizaci rozpustili, ale že za 2 týdny vznikla nová, se stejnými lidmi, kromě obviněných, to už neříká...."

16 1
možnosti
LH

On si pan Gazdik najednou ani nepamatuje kdo mu platí šifrování telefonu . ;-D

9 2
možnosti
JR

J43a36n 52R50á24ž

26. 6. 2022 12:02

Rakušan je podle svých slov tak čistý , že ani nejvíc čistý křišťál nemůže být čistější.

10 2
možnosti
ZD

Jo to je pověstná, křišťálově očistná, kůra před kamerami.

1 0
možnosti
MV

Chápu, člověk si čas od času musí postěžovat. Tak se stalo, snad se vám ulevilo (což vám přeju) a plot čeká (což vám nepřeju).

7 8
možnosti

Marku,

já čas od času nadávám. Když se podívám do své portmonky, Redla bych jako donátora - a to třeba v souvislosti s novým plotem - bral. Problém je v tom, že ze mne nic nekape, nekyne, takže si to musím zaplatit ze svého.

Hezkou neděli!

9 0
možnosti
Foto

No vidíte, máme tu předsedu politickjého hnutí, který je už roky trestně stíhaný a přesto funguje dál a nic se neděje.

16 0
možnosti
JR

J81a48n 19R93á18ž

26. 6. 2022 11:59

A jakou to má souvislost s Rakušanem?

8 6
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik