Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

...mně osobně spíš zaráží, že potřebujete vyzdvihnout neadekvátnost v počtu účasti televize, a nechtěla bych být svědkem stesků na neumětelství, kdyby se něco odkomentovat nestihlo. Děsivý zájem o 15 lidí? Vám vadí. Mně vadí, co a jak se se sportem děje a co projít Mohlo a letět se Muselo zrovna tam. Letět se mohlo jinam, možná blíž, nevím, ale devalvace olympiády jako Brno, leč my budem stupidně počesku počítat jestli do země, která vyrábí sportovní roboty a lidí se jako za Stalina zbavuje, letělo našich sedm nebo osm. Neuvěřitelné.

1 1
možnosti
AN

A42l58e48š 72N56o93v44á83k

21. 2. 2022 11:20

ze zimní olympiády 1994 nepřivezli naši ani jednu medaili...:-)

0 0
možnosti
Foto

Česko není sportovní velmoc, ani velký stát, je to jen hra...

https://cejpkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=783460

0 0
možnosti
VH

Ester měla naštěstí rodiče, které ji zaplatili vše, co je k vrcholové úrovni nutné. Zbytek kromě Martiny a Markéty je neutěšený obraz našeho vrcholového sportu! Rv

5 0
možnosti
LP

Pane autore, z nadpisu vám, asi jen nedopatřením, vypadlo totalitní /olympiáda/ v komunistické Číně /skončila/. Tak ať už se to příště neopakuje.!!

5 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
JH

Hlavně, že si to všichni užili:-)

4 0
možnosti
JN

Tak na jednu stranu bylo letos i dost smůly: Samková, která by patřila mezi hlavní favoritky své disciplíny, se před olympiádou zranila, Davidová dvakrát přišla o medaili kvůli tomu, že minula poslední ránu, kdyby Sáblíková měla lepší vylosování, možná by měla medaili i v závodě na 3 km...

Ovšem na druhou stranu je fakt, že naše úspěchy v zimních sportech aktuálně stojí na Ester Ledecké a výše zmíněných 3 sportovkyních, ostatní naši olympionici se většinou dívají s uctivým odstupem nejen na stupně vítězů, ale i třeba na umístění v první desítce.

4 0
možnosti
PD

to co ste vyjmenoval není žádná smůla, to prostě ke sportu patří

2 0
možnosti
PK

No, občas jsem viděl snahu našich reprezentantů ale i skvělé výkony zejména zahraničních sportovců, zklamán nejsem a jen obdivuji seveřany za jejich stále lepšící se výkony na ledě.R^

Co se týče výsadku reportérů ČT, nemohu posoudit jejich činnost, bo jsem sledoval výkony na jiných kanálech, ale asi by se dalo šetřit i zde a komentovat to z domova, jak se činí jindy a jinde.

Pan premiér Fiala to vidí s úspory jinak a prý kdesi pravil, že je třeba zvednout koncesionářský poplatek této TV a věřme proto, že to jistě činí pro kvalitnější vysílání VPN a nikoliv z jiných, vládě prospěšných důvodů .:-):-):-)

2 0
možnosti

Děkuju za příspěvek.

Angažmá reportérů ČT na podobných akcích se mi nelíbí dlouhodobě. Je prostě neadekvátní. A ano, velmi často se komentuje z pražských televizních studií, aniž by tím kvalita reportáže byla snížena - divák vůbec nepozná, že dotyčný komentátor není fyzicky přítomen.

Podle mého názoru jsou to zbytečně vyhozené peníze. Kdyby jich tam bylo pět, zvládli by dění ZOH komentovat stejně kvalitně, jako v patnácti.

3 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS