Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Určitě souhlas.R^

Mě na kauze "Farský" zarazil hlavně postoj Víta Rakušana, který nejprve jeho studijní cestu obhajoval. Vypadá to celé tak, že v hnutí STAN jsou naprostí poličtí amatéři, kteří si neumí spočítat, jakou nevoli podobné "papalášské" chování vyvolává mezi voliči....

5 0
možnosti

Farský to měl říct před volbami a mohl v klidu studovat a pak politikařit. Spekuloval a ......................Rv

2 1
možnosti

Zajisté máte pravdu, jenže poslanec je odpovědný pouze svým voličům a svému vědomí a svědomí, jak tedy bránit poslanci ve služební cestě (v zájmu voličů), pokud výbor sněmovny cestu schválí a vlastní strana a koalice s tím souhlasí. Musíme připustit, že existují poslanci, vzdělaní s mezinárodním kreditem, kteří mohou skutečně zemi pomoci. Nechápu jak může projít výlet několika poslanců do Karibiku na náklady sněmovny, nebo do luxusního hotelu v Alpách, ale je to na nás prospěchářům to spočítat. Jinak je jasné, že poslancova práce není jen sezení ve sněmovně a hlasování, hlavní je číst předložené zákony a korigovat jejich znění v zájmu svých voličů. Ale hlavně přesvědčit dostatek poslanců, že prosazovaná vize je správná a lepší než ostatní a to je dřina. Proto poslanec bez vlastního názoru, bez erudice aspoň k něčemu, který za 4 roky nevystoupí u pultíku a hlasuje pouze na doporučení klubu tam nemá co dělat, to je horší jak nějaká služební cesta, takový si plat nezaslouží žádný.

0 0
možnosti

Co máte pořád s tou služební cestou? To NENÍ případ Farského !

5 0
možnosti

Jen malé doplnění : Ona to není služební cesta, protože to s funkcí poslance nemá nic společného. Je to hrubě soukromá cesta. Stejně tak absence není z pracovních důvodů ale soukromých.

6 0
možnosti

Jestli je Farský špičkou ledovce, tak je to v pohodě.;-)

0 6
možnosti

Špičkou ledovce byste měl chápat ne to, že je to největší průšvih ale to, že je vidět;-) A pak jsou věci pod hladinou...

2 0
možnosti
Foto

Problém je jinde.

ONI, ti zvolení, ještě před nedávnem byli MY.

Takže to není o NICH, ale o NÁS.

Zřejmě nám stačí hodně málo, abychom, jakmile dostaneme šanci, ten systém začali dojit jenom pro sebe samé.

2 0
možnosti

To jste jim před volbami ale věřil jen vy a ti, kteří tu sebranku neznali.

;-(

0 0
možnosti

Souhlas. Bohužel každé volby zvolíme menší kvalitu. Ti tzv námi zvolení zastupitelé, zastupují v prvé řadě sebe, pak své kamarády a mecenáše a my jsme jim šumafuk.

4 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 28,20
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik