Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Proč Babiš vyhraje další volby”

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
Foto

I74v51o 51C93i73l28i55c10h

10. 10. 2021 17:00

Cením si Vašeho přístupu R^

1 0
možnosti
JK

Ale ty vize budou osekání zákoníku práce, nezvyšování min. mzdy, zavedení poplatků ve zdravotnictví. Takže najisto schudneme.

1 0
možnosti
Foto

R53o50m78a21n 28K41o92z21e40l

10. 10. 2021 21:51

Poplatky Fiala odmítl v nedávném rozhovoru. Z Julínka se snad poučili.

0 0
možnosti
MV

jednim z hlavnich svetlych bodu vcerejska bylo i prohlaseni pana Fialy: i ti, co nas nevolili jsou obcane stejne zeme....

kez by podobne sebereflexe byli schopni i dalsi krome Vas

1 0
možnosti
Foto

Zdravím Pavle, kousek scházel a dostal by se do sněmovny třeba Šlachta a bylo by zase jiné počítání..... Vítězství bude, když se trochu otupí hrany. Nečekají nás zjevně ty nejlepší roky. Je třeba hledat styčné body a ne ty co nás rozdělují (nemluvím zrovna o nás, protože toho schopni jsme).

2 0
možnosti
MB

Milé děti nespím, v rukou snáře - Potřepejte své polštáře, sněte !

V dáli za horama, za tatrama, se narodil chlapec. Zlá matka využila, že nebyl doma. Tak jej zneužila. Přihlásila do KSČ, ty tam budeš taky! Dítě rostlo, bralo chuť. Loupežemi, sílilo mu tělo. Ano, bralo si co chtělo. Mečiarovi Petrimex, ba i Unipetrol. Slupli se strýcem Zemanem, zadarmo, šup na ex !

Lživé dítě, si oblíbilo výrok ANO. Neříkej, NE, popularita tě pak mine. Lidé tě mají rádi, rozdávej. Budou další kamarádi! Mluv jim do ucha, sobě do ruky. Známá finta, od strašidla Barbuchy. Žvaň, všechno kontroluj a buď jako veš. Jedině tak o to své, nepřijdeš. Prý zase budou volby? Maličkost Máru mám, celé je to, pro trouby.

Tak už jej nesou, na marách! A co teď? Agent, už má strach. Co Komenský, Havlíček?, šli do exilu. Tak vyhlíží svou posilu! Pane prezidente, zachovejte se nám. Do zahraničí nemohu. Pro bůh, jak si vlastně, pomohu? Jsme tandem, tak se najdem. Vy k nám, já k vám, čelem k masám!. Miloši, vy jste hlava. Republiky Best, ta pravá! Mohu pomýšlet, jako motýle, tak na chvílu. Pobydlet do Lán, tak lehce, do exilu ?

Děti, zbytek znáte. ANO zazvonil zvonec a neotesánkovi, byl konec. To se ještě kdesi v dáli nabízel japonec ... ! :-)

0 1
možnosti
Foto

Vydírán kandidáty ne příliš odhodlanými bránit demokraci, jsem se odebral jim dát hlas, vědom si toho, že si jdu pro kocovinou. Přesto je výsledek nadějí , že dojde k výraznému ústupu od rudohnědého autoritářství.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
2 1
možnosti

Vám konkrétně děkuji. Byl jsem o své pravdě přesvědčen, vy jste mi napsal, že blábolím. A ano, blábolil jsem, prostě jsem se pletl. Přiznal jsem to, protože je rovné to přiznat. Naprosto respektuju přání většiny, protože si myslím, že takhle by demokracie měla vypadat.

1 0
možnosti
Foto

R93o11m20a81n 41K38o82z52e35l

10. 10. 2021 11:32

"Možná si brzy připlatíme u lékaře" tak zrovna toto Fiala v nedávném rozhovoru popřel. Tak doufám, že se ODS dost poučila a nebude zavádět věci v rozporu s tím, co říkali před volbami, už se jim to dříve hodně vymstilo.

1 0
možnosti
Foto

Pokud nebude zavedena spoluúčast při poskytování zdravotní péče, půjde zdravotnictví postupně do kytek.

2 0
možnosti
Foto

Pokud je Fiala skutečně takový, jakým se jeví, obávám se, že ho čeká osud Špidly.

5 0
možnosti
Foto

Špidla byl levičák a k tomu ještě hloupý závistivec. Toho Fiala převyšuje jak morálně tak vzděláním. Důležité je, aby se držel svých pravicových zásad.

1 2
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 27,41
  • Průměrná čtenost 1480x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik