Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak či onak, Mikuláš Minář je z nejlepších Babišových pomocníčků. A možná je i stejné krve.

0 0
možnosti
MK

Vy se rozčiluje kvůli vyhozeným šesti miliónům a váš guru zatím dokázel rozházet za necelé dva roky více než bilión. Ale takové číslo už je zřejmě mimo vaše chápání, což?

1 0
možnosti

Jaký GURU? Příteli, vy blbě čtete... tady není žádný GURU, jen obyčejnej podvodník. A ano, i číslo 6 miliónů korun je výrazně nad mé chápání!

1 0
možnosti
MB

Velmi dobře to vyjádřil p. Karel Cach. Osu přirozena, skutečně spatřuji v rovnováze. Vyprofiloval jsem se, jako pravý střed. Jsou v tom i tradice - dědek živno, dal 1 hlas křesťanům a další živnostníkům. Plně jeho dobu chápu.

Střed, jako rozum a cit. Pravicovatost, pak jako základ všeho - odpovědnost !Člověk musí nejprve vyřešit sám sebe a teprve poté, může jít pomáhat druhým ! Být solidární, jistě. Nicméně mezi solidaritou a vykořisťováním, je nesmírně tenká hranice ! Dobro, se koupit nedá a je nedělitelné ! Dobro jednoho - je nedobrem druhého ! Nejlepší je - stát se, profesním přidělovačem dobra ! Kateřina Konečná - nikdy nepracující děvče - "Člověk práce" !? ...

Plně chápu ČSSD, historické místo mají. Proč se nechali nalapat s účelových Hnutím ANO, nechápu ! Podobně se směji nad KSČm ! Revoluční nástroje padly, tedy další, nostalgická družina novodobých levicových milionářů ! O SPD nemá smysl mluvit, koncentrace toho - Co nechceme. Co chceme, to se neví ... ! :-)

1 0
možnosti
ND

Nejen Kateřina Konečná, je jich tam víc, asi napříč politickým spektrem tradičních stran, třeba starý známý Marek Benda...

1 0
možnosti
Foto

K45a54r27e77l 50C73a43c31h

4. 4. 2021 10:55

Asi musel přijít čas pokusů přeskupit voliče, aby si tradiční strany sáhly do svědomí, proč jim voliči ubývají. Jakmile to pochopí a vymění dosavadní lídry těchto stran a vrátí se k hájení zájmů svých voličů, místo pouhých zájmů osobních, opět se může obnovit rovnováha, kdy ODS bude hájit zájmy podnikatelské sféry a ČSSD bude hájit zájmy zaměstnanců. Myslím, že tyto dvě strany se svými voliči by měly být majoritní. Všechny ostatní strany, či hnutí by byly více méně doplňkové. Doba vlády hnutí ANO, či snad v budoucnu Pirátů je jen důsledkem úpadku tradičních stran, jejichž lídři se zpronevěřili svým potenciálním voličům. Doufám, že se ještě dožiji obnovy té přirozené rovnováhy a skončí doba chaosu. Zatím to vypadá jen na zbožné přání.

10 0
možnosti

Bezezbytku souhlasím - jako celoživotní zaměstnanec tíhnu spíš k té levé straně, ale to je prostě jen můj náhled.

Nerozumím svým kolegům, kteří to házeli a házejí ODS (a podobně orientovaným stranám), která pro ně v minulosti připravila (mimo jiných vychytávek) výrazně pozdější odchod do důchodu, která v podstatě jen utahovala opasky, kteréžto utahování se týkalo jen a právě zaměstnanců samotných, aby se jiní mohli radovat.

Jsem pro volební boj pro dvě strany - tu levou a tu pravou. Přicmrndávače bych likvidoval stanovením procent, přes která se do PS nedostanou - řekněme dvacet.

Jenomže to bychom nebyli demokraty, pluralita názorů by šla do kopru.

Nevím jenom, jestli je dobré demokratem zůstávat...

3 2
možnosti
Foto

Rádoby tribunům lidu nebývá radno věřit. Většinou jim jde o onu tribunu, opojení z toho, že mohou ovládnout dav, a ještě si ,,líznout";-)

3 0
možnosti
JR
Foto

Jedná štika ještě zbývá - Přísaha Roberta Šlachty. Uvidíme?

0 0
možnosti

Já bych mu to přál, ale asi neuvidíme.

2 0
možnosti
Foto

Hodně zdejších diskutérů chodilo na Minářovy demonstrace a doufám, že mu taky nějakou tu almužničku poslalo. V Anglii (kvůli Alžbětě I. ) zrzavého pokládají za mimořádně schopného, u nás kvůli Zikmundovi za nevěrohodného a Minář splnil oba předpoklady.

7 0
možnosti
PK

No, já jsem mu nefandil, ale přál jsem si, aby prošel do sněmovny. Tvrdí, že nechtěl rozmělňovat volební hlasy, což zní jako rozumný důvod.

0 1
možnosti

A já si myslím, že je to opravdu blábol. Páně Minářův, nikoli Váš. Promiňte...

1 0
možnosti
JH

J71a86n 29H18a71r88v68a37n

4. 4. 2021 9:00

Na zkrachovalého studenta teologie (už ve 2. ročníku) to byl veleúspěšný projekt. Teď si může stejně jako Jyrka říkat - Kdo z vás to má?

;-D

4 0
možnosti
Foto

tato vzepětí mi připadala vždy úsměvná. I v tomto případě se to dalo očekávat, i když vyprodali Laetnou. Začíná to nadšením a končí takto.Prej nezaložím politickou stranu, pokud nebudu mít půl milionu podpisů, to je v tomto případě jako třešnička.

4 0
možnosti
Foto

Vyprodali Letnou? Já jsem tam byla a žádné vstupné jsem neplatila.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 25,24
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik