Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LJ

S Babisem by stabilni vladu nepostavili. O tom se na vlastni kuzi presvedcila CSSD.:-)

0 0
možnosti
VD

5 ministerstev jen pro ODS? Myslím, že Fiala opravdu není tak naivní šílenec aby si nárokoval tak brutální ústupek ze strany Pirátů a STAN. Pokud by volby dopadly cca tak jak naznačují poslední průzkumy Medianu a Kantaru, tak budou SPOLU rádi za 5-6 ministerstev celkově.

0 0
možnosti
PB

Ano, s tím se dá souhlasit.

0 0
možnosti
PG

Stale a porad dokola se potvrzuje to fatalni selhani ODS po minulych volbach. Ta realita, ze ODS, jeji vedeni a i volici meli pocit, ze vlada podporena komunisty je porad lepsi pro Cesko, nez vlada ANO s ODS to je proste fail stoleti. Nebylo to ani lepsi pro Cesko ajak vidime, ani lepsi pro samotnou ODS. Tohel uz jsou pouze dusledky toho, ze ODS se pasovala do role, ze uz nema koule nejen zvladnout Babise jako partnera ve vlade, oni uz nemaji schopnost ani zvladnout predvolebni praci. Bravo pane Fialo.

1 0
možnosti
PB

Nikdo neměl pocit, že je to lepší. To jste si vycucal z prstu.

ODS prostě už před volbami jasně řekla, že s Babišem ne a to také splnila. Proto jí její voliči také volili a věřili jí.

Udivuje mne, že je mezi námi tolik lidí, kteří jsou v šoku z toho, že někdo má charakter a dodržuje své vlastní sliby.

To také hodně vysvětluje prodejní morálku mnohých jiných stran a to, že to jejím voličům naprosto nevadí.

1 0
možnosti
TK

Tak předevsím, až Babiš nebude premiérem, nebo dokonce odejde z politiky, přijdou všechny tyto antibabiš koalice o smysl své existence a jednotlivé strany se zase začnou rvát o své místo u koryta. Takže nás čeká vše, jen ne silná vláda a stabilita. Spíše hádky a předčasné volby.

4 0
možnosti
JN

Buď jsem se pomátl já, nebo většina diskutujících zde. Jandová má víc plusů než mínusů. Způsobeno je to ovšem jen odlivem normálních lidí kteří odmítají financovat to co se tady děje ..

2 0
možnosti
PV

Podle mě Babiš nabídne Fialovi koalici a funkci premiéra s tím, že Babiš nebude v žádné funkci figurovat a zůstane jako šedá eminence a vlastník ANO. To voliči ODS zkousnou raději než koalici s Piráty. Fiala po postu premiéra skočí, protože to mu Bartoš nenabídne a Babiš se bude připravovat na prezidentské volby.

1 0
možnosti
PB

ODS do vládní koalice s ANO nepůjde. Kolikrát to má Fiala ještě opakovat? Byl to první a hlavní předvolební slib a ten ODS dodržela.

Od té doby si stovky spekulantů láme své hlavy proč nešli, a jestli by šli, za jakých podmínek a kdy. Neuvěřitelné.

4 1
možnosti
AF

VÍTE KDO JSOU PIRÁTI?

Pirátská strana vznikla v roce 2000 v Bruselu a jejím nejvyšším ŠÉFEM JE MUSLIM GUILLAME SAOLI. Sponzoruje je miliardář SOROS ze SUDETONĚMECKÉHO LANDSMANŠAFTU. Jde jim o zrušení této vlády a zrušení Beněšových dekretů. S tím nechce souhlasit Babiš ani prezident ZEMAN. SUDEŤÁCI chtějí vrátit nemovitosti aby sem mohli poslat a ubytovat více ISLAMISTŮ. MY JIM BUDEME DĚLAT SLUHY A ONI NÁS BUDOU ZABÍJET. Nevěřte všemu co vám napíší NOVINKY. cz. Vždyť jejich majitel je právě SOROS. Pirátům pomáhá MILION CHVILEK.Minář se obléká jako Hitler proto že ho chce nahradit. Přesto víme že mládež je tak zpracovaná, že je volí a přesvědčuje i rodiče. 0 tom, že nám EU pošle nezaměstnatelné ISLAMISTY, KTERÉ BUDEME ŽIVIT A ONI NÁS BUDOU ZABÍJET, jsem věděla už v roce 2009. Nevěřila jsem tomu. Teď už vím co se děje v Německu a ve Francii. To snad víte i Vy. Opravdu chcete takovou budoucnost pro sebe, své rodiny a přátele? Piráti souhlasí s tím, že se sníží počet obyvatel tohoto státu. Dáte jim k tomu plnou moc? V říjnu se dozvíme jaká bude naše budoucnost. Mám však velké obavy, že tyto volby opět skončí podvodem tak, jako v roce 2017. ODS dostala z ciziny 10 000 hlasů od 7 000 voličů. Nikomu to nevadilo. Teď se budou sčítat hlasy v ÚSTÍ nad LABEM. Pročpak asi?

0 1
možnosti
PB

A tady máme jasný důkaz toho, proč většina lidí považuje SPD a jejich voliče za politické dno společnosti.

2 0
možnosti
MK

Piratsky anarchisti to je to nejhorší co by se mohlo dostat do vlády. Normálne k volbám moc nechodíme ale tentokrát půjdeme se sousedy v plném poctu. Doufám že to udělá každý a zabrání se tak vlade extrémní levice a tomu dredackemu antifakovi zklapne .

3 2
možnosti
ZD
JR

J52a72n 84R17á29ž

3. 4. 2021 18:12

To, že Bartoš chce co nejdříve seznámit veřejnost s těmi o kterých uvažuje na vládní posty, je chvályhodné. K tomu zatím nemá salónní politolog Fiala odvahu, protože by to mohlo znamenat rozpad jeho pimprlátkové koalice.

PS. Nečas a Sobotka umetli svou neschopností cestu Babišovi k funkci premiéra a stejně tak Babiš svou dnes už nezpochybnitelnou neschopností vládu efektivně vést, umetl Bartošovi cestu k premiérskému postu, který s největší pravděpodobnosti získá. S Fialou se pro tento post už reálně počítat nedá.

S kým pak Bartoš vládu sestaví a jak budou obsazeny jednotlivé vládní posty odvozovat ze současných volebních preferencí , je méně spolehlivé než hádání z kávové sedliny.

1 0
možnosti
Foto

Vám to asi uniklo, že Zeman už volby vyhlásil.

1 0
možnosti
OK

O23t93t53o 10K23a45m30m

3. 4. 2021 17:28

Vám jednoznačně utekl fakt, že řeč je o DALŠÍCH, tedy předčasných parlamentních volbách

5 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik