Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V některých oblastech s vámi souhlasím, ale některé události se vám vymykají, např. kolem žádosti starostů o NS.

0 0
možnosti
Foto

Dánský velvyslanec: Nejsme sice na úrovni Velké Británie, ale i tak jsme našim občanům slíbili, že na konci června bude očkován poslední dánský občan, který o toto očkování bude mít zájem.

Proč to tak není u nás? Rozdíl je jediný: Vláda. Naše. Neschopná. Nebo spíš všehoschopná?

1 0
možnosti
VV
PV

P38a76v97e23l 23V94é11b70r

28. 2. 2021 11:47

Snad nepatříte k naivkům, kteří si myslí, že virus lze zničit, když k nakažení celého světa stačilo setkání malé skupiny lidí s malou skupinou netopýrů? Nebo docela malý únik z nějaké laboratoře? Takhle nakažlivá potvora tu prostě už bude navždy a my musíme získat imunitu či lék, popř. se smíříme s tím, že pro drtivou většinu populace je ta nemoc celkem neškodná.

1 0
možnosti
MV

ja to zase vidim takhle:

vlada pod vedenim premiera prilis dlouho otalela - to je vice nez zretelne.

co bylo duvodem tohoto otaleni? ksefty? neschopnost reagovat na aktualni situaci? podle pruzkumu jde o souhrn techto dvou "moznosti". vlada je akce schopna az nyni. nyni, kdy uz se nemuze opirat o komunisty. hodne smutnej pribeh

1 0
možnosti

Marku, souhlasím.

0 0
možnosti
Foto

Souhlas. A karma. :-) Jinak, mate tam docela velkou nepresnost. Ustavni soud nerozhodl. Rozhodl k tomu zatim Mestsky soud v Praze, prave na tu stiznost studenta.

0 0
možnosti

Jaroslave, já se bez mučení přiznávám, že v tom mám prostě chaos. Nevidím rozdíl mezi NOUZOVÝM STAVEM, který vyhlásí vláda (třeba na základě žádosti hejtmanů, kteří si v těchto sráděrách, ve kterých jsme, rychle uvědomili, že bez něj by měli problémy) nebo který podpoří sněmovna. Takže jestli jsem se dopustil nějaké, třeba velké nepřesnosti ohledně rozhodnutí ÚS, pak mi prosím promiňte. Jen se bojím, že tohle na celé záležitosti vůbec nic nemění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik