Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vsiml jsem si na ruznych mistech, ze se pomalu dostava do popredi teorie o "bonzu"

nemeli bychom ale s velkou nalehavosti patrat spis po tom, CO tam ti dva/tri jeli projednavat, ze se schuzka musela konat na takovem miste???

2 0
možnosti

Jistě kdo měl zájem Prymulu zlikvidovat a proč, nebo taky věříte tě pohádce ze se fotograf Blesku náhodně prochází po Vyšehradě kolem půlnoci?

1 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

No ještě, že to nebyla Fridrichová nebo Moravec. To by ČT zrušili bez náhrady ;-);-D

3 1
možnosti

Vidím to úplně stejně jako vy. Byl to bonz, a možná se ho někdo chtěl zbavit. Kdo, to se nedozvíme. Nic to ale nemění na faktu že tam Prymula neměl lézt a v situaci v jaké byl měl počítat i s provokací. Líto mi ho není ani trochu, ať si to vyžere. Za blbost už tvrdě platili mnohem menší a slabší.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
2 0
možnosti
Foto

Nemluvila bych v tomto případě o "bonzu"

0 0
možnosti

Maruško, vy se mnou - programově - nesouhlasíte nikdy. Tohle byl skutečně (a kdybyste absolvovala prezenční vojenskou službu, věděla byste, co to znamená...) skutečně TEPLÝ BONZ. Takový ten likvidační. Ve finále je z toho taková malá česká aféra Watergate. A je úplně jedno, jestli odstoupí sám Prymula (což se mu nechce), jestli ho z ministerského postu shodí premiér nebo prezident. Nakonec i tenhle nenáviděný stařík vzdal předávání státních vyznamenání. Má to logiku, to všichni víme, jen se bojím, že byste to vy osobně nebyla - alespoň v tomto případě - schopna ne snad pochválit, ale třeba jen ocenit.

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 28,20
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik