Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JT

J37i31r96i 33T20i77c98h66y

11. 4. 2020 16:32

Ztratil jste mne, kdyz jste napsal, ze jeho navrh byl ukazkou zbabelosti, jestli jsem to pochopil.

0 0
možnosti

Zbabělé bylo nechtít to na rok, jak avizoval, ale na půl.

0 0
možnosti
MB

Kdybych vedl nějaký spolek s 2% volitelnosti, taky bych mělo kupu nápadů ! Třeba bych dříve neprotestoval proti skokovému růstu příjmu poslanců. Hlasoval bych pro. Pak bych zase přišel s nápadem, že je krize a ze bych se toho příjmu chtěl zbavit ! Mazaně bych čekal, zda to zabere ... !

Já osobně roky, posílám kolegovi měsíčně 1 tisíc Kč na podporu jeho studujícího, postiženého syna. Zaujala ne i Paměť - Národa, tak jsem tam cosi šoupl. Mladší dcera adoptovala jakousi babču z domova a starší zase psy z útulku. Pěkný pohled, když je babka tlačena na vozíku do cukrárny a auto, plné granulí jede vstříc štěkajícím savcům. Kolik obliby to hodí nikdo neřeší. Jó, Lóra v triku má různé nápady ... :-)

1 1
možnosti
MB

Rudolfe, za co mám mínus nechápu. Bude lépe, kdy dítěti kolegy dáme granule, babče tisíc korun a Paměť Národa opustit ? Poraďte , děkuji ... :-)

0 0
možnosti
MS

Na tuhle komedii jsem také zvědav. Jestli to Klaus myslí vážně, tak nebude čekat na hlasování.

Zajímavou úvahu sdělil i Miroslav Kalousek. Zákonodárci nemají našetřeno na půl roku dopředu. Jak je to s živnostníky, kterým zákony vymýšlí?

1 1
možnosti
Foto

Tak to ale Kalousek neřekl

Řekl že ne každý má našetřené.

Tedy u nových poslanců nic divného. OSVČ co nemají peníze pak mohou do klasického zaměstnaneckého poměru. Nabídek je pořád dost.

1 1
možnosti
Foto

Tak každý kdo vydělává více než průměr, by se měl vzdát svého platu? Je to výzva třeba pro IT specialisty,lékaře a další skupiny lidí vydělávající víc než "dělnický plat"? Co tak výzva ,aby se na rok zmrazily důchody a platy státních zaměstnanců? Ušetřily by se desítky miliard....to by bylo řevu.;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik