Diskuse

Strach

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Klasik: Lépe v blahé naději sníti, nežli strašlivou poznati jistotu.

Strach podlamuje nohy, obava nabádá k ostražitosti a k hledání východiska.

0 0
možnosti
Foto

Strach máme všichni!

3 0
možnosti
Foto

Mluvte za sebe a mě z toho vynechte!

2 1
možnosti
Foto

Žádné zajíkavé prosby jsem neslyšel. Oči měl přilepené na čtecím zařízení a plynule odříkával předepsaný text. V mládí přišel o slezinu a věkem patří do rizikové skupiny. Jen pošuk by byl beze strachu.

6 0
možnosti
PR

Proč by neměl strach? Strach je přirozená lidská vlastnost která každému z nás občas zachrání život.

4 0
možnosti
Foto

Na Slovensku Matovič zavřel okresy pod policejními zátarasy a Váš pocit, že by lidé na Slovensku neměli výhrady k takové karanténě nesdílím. Je pravda, že první opatření, že se bude kontrolovat každé auto, které přejede hranici okresu, prořídlou dopravu neurychlilo. Váš pocit, že by se nenašel horší premiér vlády než Babiš, nemůžu sdílet. Takový Fico byl přímo napojený na Ndraghettu a Matovič do každého projevu přidá nějakou perlu, kterou vzápětí dementuje. Horší představitelé orgánů jsou jen Uršula v EU a koordinátor WHO Ryan. Angela se svým "My Vás Šafnem" je pak vzorem prozíravého státníka.

5 0
možnosti
Foto

Nedivte, když jeho kolega právě je léčen na jednotce intenzivní péče.,

0 0
možnosti
MB

Je otázka, komu se lépe dýchá. Zda Borisovi na JIP, nebo Andrejovi s rouškou. Opravdu, to je k pivní diskusi, k čemu je mu to - všechno vůbec dobré ? Nechápu jaký je rozdíl vlastnit 100 miliard Kč, radovat se, že již mám 110 ? Ta lidská, byznysová atd. zátěž je obrovská. Uznávám i jeho výdrž, nicméně opakuji - K čemu je to vůbec dobré ? Svůj život - důchod si představuji jinak ... :-)

2 0
možnosti
MB

Obecně - Strach je nepoznaná skutečnost. Kdyby ji člověk znal, strach mít nemusí. Počínaje dětskou hrůzou tmavého sklepa - přitom stačí mít baterku, nebo prostě zapnout světlo. Strach je fenomen, dá se regulovat, ovládat, dávkovat. O politiky, přes byznys filmů hororu - Člověk sedí v obýváku opředen svými starostmi. Když vidí útočící hady, mravence, sopky -S uspokojením konstatuje, že se mu vlastně ještě nevede tak špatně ! Zajímavý postřeh - Práce se zvukem. Cílené prodlužování napětí s neočekávaným vybafnutím úleku - Zkuste ten zvuk vypnout, horor ztratí smysl ! Cosi podobného je v politice. Vytvořit zdání, že jinde je to horší ... !

,Oligarcha má důvod ke strachu. Nezná 100% svou skutečnost. Je to hazardní hráč , politický obchodník. Výbor EU konstatuje jeho Střet zájmů, banky žádají splátky miliardových úvěrů za Holding, kopec problémů kolem něho. Režíruje to tedy jako Alfred Hitchcock. Ani nekritizuji -konstatuji. V jeho věku by se očekávalo, že to doposud nabyté bude cestou přirozenou předávat dětem. Dozorovat, jak jim to jde, jak hospodaří, klasika. Volil způsob jiný - Točí si film ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik