Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ranní modrá obloha + Váš příspěvek = hned lepší nálada (v tom všem). R^

1 0
možnosti
MB

Předpokládám, že populistických nápadů bude více. Obecně platí, že za odvedenou práci - Náleží odměna. Jakmile se objeví, jdou za touto daně a odvody. Dá se to řešit různě ! Přijmout ještě více neproduktivních, které platí stát. Očekávat, že budou utrácet a podpoří domácí spotřebu - (Maláčová). Státní sektor již svým průměrným příjmem předbíhá ten soukromý ...!

Anebo se odměny zcela vzdát, vypadá to i dobře a zbytek si přidotovat ! Také se osvědčilo zřídit si nějakou směšnou straničku - Nesvéprávných občanů ! Sice je k ničemu, nicméně jako skořápka pro příjem Sponzorských darů se docela osvědčila ! Klaus ml. má nápady dobré - Opět to nic neřeší - vypadá to dobře ! Odměňovat dle množství a kvality odvedené práce je správné. No zase problém ! Jak to vlastně prosadit ? ... :-)

2 1
možnosti
Foto

Mladý je holt populista po starém. Jinak, s těmi rouškami v mikrovlnce, to jste na to vážně skočil? To už v ní rovnou můžete sušit toho pověstného kanárka.:-)

3 2
možnosti
Foto

Váňa Marek to prý dělá ;-D

0 0
možnosti
PK

Nic neobvyklého,stačí se podívat jak žijí a jaké mají odměny a výhody poslanci ve Švédsku....ale to by se skutečně naším pánům asi nelíbilo...

4 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik