Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Celá ta kritika stávajících pohádek mi příjde trochu uhozená. V každé pohádce soupeří dobro se zlem, chytrost s hloupostí bez ohledu, zda hrají lidé či zvířata, či andělé, čerti. Za nej hloupost považuji hledat v ději ideologický podtext, to bych chápal ú tvorby za socialismu, dnes to umělci nemají zapotřebí ,mohou své názory ventilovat jinde a jak chtějí a ten kdo to tam hledá at si raději stahuje informace z internetu a neočekává to od pohádek.

Jiná věc je, že řemeslně se mi zdála tvorba z minulého století lepší.

1 0
možnosti
Foto

Čertí brko opravdu ostatní pohádky předčilo. Svou pořizovací cenou 65 mil. Kč

1 0
možnosti

Bohužel předčilo i mnohými ne-uvěřitelnými výkony herců. Ondřej Vetchý byl tak na úrovni reklam na České dráhy nebo Vodafon, ve kterých tak zdárně účinkuje.

0 0
možnosti
ND

To je hezké, autore, ten smířlivý tón, ale s vaším názorem nemůžu souhlasit. Mrhat penězma a čekat až se to povede. Nebylo by lepší svěřit tuto tvorbu někomu, kdo by to dal naráz? Od výběru téma přes výběr aktérů realizace?

Přeci už ze scénáře musí být jasné alespoň přibližně o co jde a také výběr režiséra a herců udělá svoje...

Když budete, autore, majitel restaurace, taky nebudete čekat až se kuchařovi podaří uvařit dobrá svíčková, rovnou ho asi vyměnite za lepšího no ne?

4 0
možnosti

Milá paní,

obávám se, že tak jako v kuchyni to v umění nefunguje. Mnoho renomovaných světových tvůrců s vynikající předlohou, jí odpovídajícím scénářem a s hvězdným obsazením - za neskutečné peníze - natočilo film, který totálně propadl.

3 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 28,39
  • Průměrná čtenost 1480x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik