Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chovanec má jakési velice kvalitní čidlo na to, jak a kdy opustit pozici. Myslím, že to už proběhlo s jakousi stranickou vzpourou před lety, a ani tenkrát jsem mu žádné vznešené důvody nevěřila...Je to tak trošku krysa z potápějící se lodi...

1 0
možnosti

Ono je dokonce možné, že do tepláků půjde Chovanec.

2 0
možnosti

:-)......Exministr vnitra dělal všechno proto jak dostat Babiše z vlády . Nepodařilo se. Mimo jiné rychlá a zběsilá s nikým nekonzultovaná "reorganizace" policie při akci Beretta a Vídkun, kdy se šlo po špičkách ČSSD. Šlachta vyhozen a všechno v klidu. Šetřil to coby šéf komise brněnský Don Pablo, samozřejmě všechno OK.

Zřejmě zjistil, že jeho veškeré snažení je marné, do vedení se nedostal, tak adié !

R^R^R^

3 2
možnosti

Ta úvaha je sice pěkná, ale skutečnost je mnohem prostší. V poslední době neustále čteme a slýcháme, jak se zvedají tržby z prodejů různého zboží a neustále se zvyšuje koupěchtivost zákazníků.

A tak poslanec Chovanec si spočítal, že když se neprosadilo poslanci tak očekávané zvýšení jejich platů na jimi požadovanou úroveň, bude vhodnější vrátit se znovu k jím rozjetému prodeji zeleniny, které mu zajistí více prostředků a vyšší životní úroveň. A aby to nevypadalo trapně a nezavánělo chamtivostí, pak fikaně zvolil tuto záminku a zdůvodnění.

2 0
možnosti

Počin Chovance je matematický vzorec ! + Kladný počin - Záporného hrdiny = Vložte do Kalkulátoru = Vychází z toho 0 = Nula ! ... :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 26,72
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik