Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Dal jsem karmu hned brzy ráno, kdy jsem si příspěvek přečetl. Neměl jsem ale chuť nijak reagovat. A už vůbec ne jako první.

Říkal jsem si že se vrátím později, abych viděl ty nenávistné příspěvky. A ona kritika ani teď, o pár hodin později není.

Příjemné zjištění, že snad i největší kritici tohoto vyznamenání už tento fakt respektují a snad se konečně i pochopilo, že vyznamenání za uměleckou tvorbu by mělo jít tak nějak oklikou od politiky.

Z tohoto důvodu tedy nechápu ani kritiku Michala Davida. A to jeho hudbu bytostně nesnáším!! Jen si tak nějak uvědomuji fakt, že až příliš mnoho lidí zná jeho písně a v podroušeném stavu na nějaké oslavě je zpívají i ti, kteří by normálně jeho hudbu neposlechli. Taková schizofrenie.

Ale co už. Každý má právo si zanadávat, pokud se mu něco nelíbí. To, co se sneslo na pana Nohavicu byl ovšem zbytečný extrém. Opravdu smutné a hloupé. Asi tak, jako když na vystoupení při předávání Zlatých Slavíků nějaký tupec píská jak šílený, nebo když naprosto nevýznamná zpěvačka hloupě kritizuje politiky v této zemi.

1 1
možnosti
JZ

"Z tohoto důvodu tedy nechápu ani kritiku Michala Davida. A to jeho hudbu bytostně nesnáším!! Jen si tak nějak uvědomuji fakt, že až příliš mnoho lidí zná jeho písně a v podroušeném stavu na nějaké oslavě je zpívají i ti, kteří by normálně jeho hudbu neposlechli. Taková schizofrenie."

Z mého pohledu jste vlastně sám sobě parádně odpověděl na otázku, proč tolik lidí nechápe, zač právě Michal David obdržel státní vyznamenání.

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik