Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prohráli volby a tak jim nezbývá, nežli mobilizovat děti:-)

4 5
možnosti
Foto

Dobře děti s pomocí školy indoktrinujete. Rv

0 0
možnosti
Foto

Znáte tento zákon:

Zákon č. 198/1993 Sb.ze dne 9. července 1993 o protiprávnosti komunistického režimu a o odporu proti němu

Parlament se usnesl na tomto zákoně České republiky:

Vědom si povinnosti svobodně zvoleného parlamentu vyrovnat se s komunistickým režimem, Parlament konstatuje, že Komunistická strana Československa, její vedení i členové jsou odpovědni za způsob vlády v naší zemi v letech 1948 - 1989, a to zejména za programové ničení tradičních hodnot evropské civilizace, za vědomé porušování lidských práv a svobod, za morální a hospodářský úpadek provázený justičními zločiny a terorem proti nositelům odlišných názorů, .....

http://www.sds.cz/docs/prectete/ezakon/198_1993.htm

Ten říká, že paní učitelka měla naprostou pravdu. Komunisti bylo zločinci a je jedno jestli jimi byli z přesvědčení nebo z prospěchu.

3 2
možnosti
Foto

A nepřijde Vám krajně pokrytecké, že ta učitelka dějepisu byla někdejší předsedkyni uličního výboru KSČ a velmi aktivní agitátorku, která na počátku roku 1990 hrdinně odhodila červenou knížku?

Zdroj: https://duran.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=654464

4 1
možnosti
Foto

Poslední týdny mi to připadalo jako v pohádce od Andersena. Všíchni viděli, že císař je nahý, ale chválili jeho nové šaty.

Tak to bylo s přehlížením iniciativy umělců, která postupně nabírala obřích rozměrů. Jednou už jsme to tady měli, přemluv dědka a bábu, což nemělo ten patřičný účinek. Snad proto, že my staré hlavy dubové již těžko měníme svůj názor.

Teď se k této mnipulaci použily ti nezranitelnější, děti. To nás probudilo, to si přece nemůžeme nechat líbit, zneužívat naše potomky.

Najednou jsme otevřeli oči a začínáme být zděšeni z toho, kam až je možno zajít, pro zajištění dobrého postavení a mociRv

Až dítě vykřiklo, císař je nahý a lidé po něm opakovali, ano má pravdu, vždyť žádné šaty nemá....

7 1
možnosti

Chci poděkovat všem diskutujícím. Svůj názor jsem řekl v článku a trvám na tom, že bychom naše děti neměli nechat ovlivňovat. Ani ve škole. Nebo především ne ve škole.

Trvám na tom, že ať se komukoli, jakkoli a z jakýchkoli důvodů jeví zrůdná ta či ona strana, každou - opakuju, že každou - tuhle stranu reprezentuje minimálně devět desetin rovných, slušných a ušlechtilých lidí.

Tak se chovají, tak žijí, tací jsou.

5 1
možnosti
Foto

J29a94k44u33b 50R80o78t55h

17. 3. 2018 13:28

Sám jste svého syna ovlivňoval zločineckou ideologií a kážete? Styďte se, človíčku. ;-€

5 6
možnosti
Foto

J13a78k73u64b 97R27o38t14h

17. 3. 2018 13:20

Je mi líto, ale a) lžete, neboť komoušů bylo cca 10 %, tedy nikoliv skoro všichni, b) váš otec zločincem byl, neb byl dobrovolně členem zločinecké organizace a jako takový musel konat. ;-€

5 3
možnosti
Foto

Tak v tom případě to byl každý třetí dospělý občan ČSSR. Celkový počet evidovaných členů KSČ byl 5,5 milionů.

1 0
možnosti
Foto

No, ono je také třeba rozlišovat mezi komunisty a mezi těmi, kteří byli pouze ve straně. Protože komunisté jednoznačně zločinci byli. Takže možná by stačilo synovi vysvětlit, jestli byl dědeček komunista nebo u komunistů.

11 4
možnosti
Foto

Rozlišovat mezi komunisty a mezi těmi, kteří byli pouze ve straně? Ti, co byli v KSČ nebyli komunisti? To myslíte vážně? A co tedy byli? Občanští demokraté?8-o8-o8-o

5 0
možnosti
Foto

Co se týče článku pana Kroupy, tak ten zřejmě podlehl náhlému návalu emocí. Jeho totiž některé věci či události dokáží neúměrně rozrušit, takže ty emoce z toho přímo tryskají. A také nám hoch poněkud stárne. A když k tomu přičtete to, že ne vždy si opatří relevantní informace, lze nad tím jen zaplakat.

13 5
možnosti
Foto

Němci v pohraničí žádní zločinci nebyli za to, že ze 3 000 000 jich 1 250 000 volilo Henleina jsme je všechny vystěhovali. Tím, že váš dědeček a každý z nás, i já kdo v té době žil podporoval zločinecký režim komunismus, tak se podílel na tom, že se drželi u moci. Dědeček třeba pro osobní výhody byl členem této zločinecké organizace, takže i on měl podíl na zločinech komunismu. Máme štěstí, že nás nikdo nevystěhoval.

5 6
možnosti

Němci chtěli jít do říše a to jim bylo umožněno.

7 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS