Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

obcanske nepokoje jsou logickou reakci na egoisticke a nomenklaturni chovani nemocneho zapskleho prezidenta, neschopnost premiera (v demisi) sestavit vladu, cistky vlady v demisi na ruznych vedoucich pozicich, atd atd

porad se divim, jak tohle muze polovina naroda prehlizet a jeste tomu tleskat jako Vy svym blogem

svobodny projev nespokojenosti je stejnou soucasti demokracie jako svobodne volby a ze jde o aktivity smysluplne (projevy nespokojenosti formou demonstraci) svedci odstoupeni komunisty Ondracka, ktery se nejdrive zabejcil a pak mu zrejme strana poradila a tak to tedy polozil.

v Ondrackove kauze obratil, konec koncu i guru vsech zaslepenych pan Babis

premiera, ktery neni pevny v nazorech a dokaze obratit ze dne na den, takoveho "premiera" si v Cesku dost lidi nepreje - i kdyz respektuje vysledky voleb - vysledky ale neznamenaji, ze lide budou mlcet a dupat mazurku

5 1
možnosti
NM

...je jasné,že nebudou neb Bartoška má jiné problémy ohledne spnzorů tak nepokoje jdou stranou..;-D

1 1
možnosti
HH

I KDYŽ PROBĚHLY DEMOKRATICKÉ VOLBY, TAK TO NEZNAMENÁ, ŽE NEBUDEME PEČLIVĚ SLEDOVAT ČINNOST HRADU A VLÁDY, NAOPAK, MUSÍME DÁT NAJEVO, ŽE VÍME, JAK MANIPULUJÍ S OBČANY A JAK SE NEHORÁZNĚ CHOVAJÍ A OHÝBYJÍ ZÁKONY VE SVŮJ PROSPĚCH, TAKŽE HRU S OHNĚM ZAŽEHÁVAJÍ ONI, PROVOKUJÍ A SPOLÉHAJÍ NA NEKONEČNOU TRPĚLIVOST POLOVINY OBČANŮ, KTEŘI SE NENECHAJÍ OBALAMUTIT A KTERÝM TO MYSLÍ!! Takže žadné vymývání mozků studentům , ale občanský postoj. Demonstrace nic nevyřeší, ale upozorňuje na to, že občanská společnost nespí !!

7 1
možnosti
Foto

Správně, sledujte.

A nezapomínejte si při tom vypnout Caps Lock. ;-)

2 1
možnosti
AR

Je potěšitelné kolik mladých studentů svou demonstrační akcí po celé republice ve čtvrtek, dovedlo vykolejit staré fanoušky námi milovaného Miloše z Hradu;-D;-D

8 2
možnosti
ED

Naprostý souhlas. A to nejen věčný kverulant Pehe, ale i Mitrofanov, REFLEX (J.X.D a Steigerwald) - tedy tvrdě pravicový časopis - tedy aspoň myslím si, který dělá rozhovor s ortodoxním býv. komunistou, šéfem odborů a dnes šéfem senátu ), Respekt, ECHO 24, E15 aj. aj. - no prostě ti, kteří byli (neříkám, že nejvhodněji - ale o útok na svobodu slova to rozhodně nebyl!) kritizováni prezidentem (který ale není úplně můj typ). Přečtěte si, kdo tedy chce, můj příspěvek na vedlejší - tedy vlastní - blog, kam jsem admini uklizen s názvem: Takže, že by už někdo snad vyhlásil ""Na zteč!"? Nebo je to jen staronový český guláš?

4 2
možnosti
PK

Souhlas s článkem, pokud mladí lidé chtěji demonstrovat mají na to plné právo, ale v konečném důsledku demo rozhodně nezmění chování MZ a ačkoliv můj vztah k AB je ambivalentní, dal bych mu šanci na vládnutí a pokud to nezvládne jdeme k předčasným volbám, jejichž výsledek se však velmi těžko odhaduje.

2 1
možnosti
Foto

A/Nevím, jak jste přišel na to, že mladí lidé nemají zájem o účast ve volbách.

B/Probíhající demonstrace nejsou projevem destrukce systému, ale naopak snahou o jeho normální fungování. Pakliže máme na Hradě člověka, který si dělá zahraniční politiku sám pro sebe, v čele vlády člověka, úkolujícího novináře, kdy mají co spustit na své politické protivníky, pak je cosi shnilého v tomto státě a jej jen dobře, že se občané - zejména ti mladí - ozývají.

8 8
možnosti
Foto

No, pak to ale mají vyjádřit ve volbách, což se opakovaně nestalo.

5 2
možnosti
ŠS

Po ranu jste me rozesmal. To by byla 'sranda" kdyby se vzdy v tramvaji ci autobuse zvedli lide, na podporu starsiho cloveka , ktereho nepustili studenti sednout, s transparentem: Za dodrzovani spolecenske slusnosti v dopravnich prostredcich!

2 0
možnosti
Foto

To by vůbec nebylo špatné a v některých, velmi řídkých případech, se to také děje. Ovšem, ve formě poučení mladším.

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 24,36
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik