Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Chtěl jsem, ale hlavně prsty se bránily s takovými bláboly polemizovat. Takže: Díky, pane Hrubý.

2 0
možnosti
VH

1. Schůze parlamentu skončila slibem. Projev není součástí společného jednání sněmoven.

2. Tmavé oblečení je obvyklé při slavnostních příležitostech (a mělo by být třeba i v divadle či na koncertě). Bohužel, někteří burani to nerespektují, možná to ani neví.

3. Opustit sál (jednací síň) jako projev nesouhlasu není neobvyklá praktika. Jen my, vychovaní 50 lety povinného přitakávání jsme jaksi odvykli.

4. O nevyváženosti ČT mnohé skutečně nemusíte přesvědčovat. Nedáme se ukecat. Rozhodně nepřepneme na Barrandov.

5. Ó, pořadí komentátorů se Vám nelíbilo. Správně. Kdyby bylo opačné, ječel byste, že nakonec úmyslně dala ČT odpůrce, aby jejich názor zazněl jako poslední a více lidi ovlivnil. Protože ČT přece musí být nevyvážená, že?

11 0
možnosti
JB

Nikdo se neubrání svému "objektivnímu" pohledu. A tomu, ke sjednocení, vyhoví jen prezident, kladeč věnců.

1 5
možnosti
JH

Odcházející poslanci atd. si na léta vysloužili pravidelné pozvánky do pořadů ČT:-)

5 1
možnosti
VH

No jo, když prezident zná jen Barrandov a Babiš zpravidla do pořadů nechodí, tak pozvou další.

6 2
možnosti
JL

Prezident opět slíbil, to co nemůže nikdy splnit. Ve světle událostí na Slovensku

obzvlášť nechutný projev.

https://video.aktualne.cz/dvtv/znovinaru-je-lovna-zver-atmosferu-pro-to-vytvorili-politici/r~da4e0a06205811e8a44c0cc47ab5f122/?redirected=1520507901

7 1
možnosti
JB

Aktuálně.cz. Chudák falešně obviněný p. Bakala.

3 2
možnosti
Foto

Poslanci jsou zaměstnanci občanů, kteří si je zvolili, tedy nemají právo bez povolení opustiti své zaměstnání, stejně jako my všichni ostatní.!!

Je vidět, že jsou již v politice dlouho a pracovní návyky jim nejsou vlastní. Strany, kterých se tato nekázeň straníků týká, by měly zauvažovat o jejich výměně ve Sněmovně, nahradit je jinými členy a jim umožnit si vyzkoušet, jak vypadá pracovní kázeň a nasazení.Rv

4 6
možnosti
Foto

Souhlasím s vámi paní Tomšíčková.

Navrhuji prověřené dělnické kádry, všichni musí předtím slíbit věrnost Miloši Zemanovi, komunistické straně a povinně vykonat návštěvu mausolea Vladimíra Iljiče Lenina.

9 5
možnosti
ED

O výpadech (oprávněných, ale které se nehodily na inauguraci) proti dnes pidistraně TOP09, jíž pomalu začne snad vládnout vlasatý, nic proti tomu, míšenec Feri, psát nechci. Ale útok na svobodu slova? Částečně jo, chce to vždy být konkrétní, tak jako já na: blog.idnes ervin dostalek, v příspěvku: Psi štěkají, ale karavana jde dál!, najděte si to. Takže z toho jen úryvek těch špatností, co konkrétně média si dovolí udělat:

1/ NOVINY píší: prezident Zeman dá Babišovi druhý pokus KDYŽ bude mít 101 polanců, SKUTEČNOST: prezident řekl, že dá druhý pokus, AŽ bude mít 101 poslanců - to je snad rozdíl, ne? 2/ Před časem E15 sdělilo: Socdemáci půjdou do koalice jen se stranou beztrestně stíhanou osobou, SKUTEČNOST: Hamáček řekl: Vyzýváme ANO ať si do čela své strany postaví netrestanou osobu, to je rozdíl, vždyť jen vyzývají, ať si....3/ před časem ČT 24: "Ani ministr Metznar nezbaví mlčenlivosti elitního policistu pana Komárka před jednáním imunitního výboru..., SKUTEČNOST: ne ani....ač je Metznar z hnutí ANO, neudělá to, pro korektní vyšetření, i když by mohl... 4/ TISK i ČT: "OLAF sdělil, že žádost o Čapí hnízdo je podvodem, SKUTEČNOST: OLAF napsal: "může se jednat (tak jako v dalších x případech) o podezření z podvodu. (A to musí vysvětlit ten, kdo to schvaloval - tedy ROP stř. Čech a několik firem provádějících audity min. financí pana Kalouska té doby....), 5/ dokonce MfD - tedy bývalý - dnes ve svěřeneckém fondu - majetek p. Babiše: "Poslanci OLAF píší o podvodu". Jasný nesmysl - SKUTEČNOST: O podvodu v tom článku mluvil jen "generální babišo a zemanobijec" Kalousek a pirátčík Michálek - jen tito dva (!) a jinak i Valachová z ČSSD sděluje: " zpráva neobsahuje konstatování trestného jednání jakékoliv osoby." Takže ne (všichni nebo hodně) POSLANCI, ale pouze 2 - slovy DVA!! poslanci. A JACÍ!

4 4
možnosti
VH

1./ Nerozumíte česky. Významově jsou obě věty prvního odstavce shodné (byť větný rozbor dopadne jinak).

2./ Sociální demokracie ústy svých oficiálních zástupců opravdu tvrdila, že s trestně stíhanou osobou nepůjdou. Změna nastala až nedávno, volbou nových figur. Takže před časem E15 sdělilo pravdu. (Ale proč nepustit fake news alespoň v příspěvku, že.)

3./ "Ministr Metznar ani nezbaví....". Neudělá to (všimněte si, "ani" je na jiném místě věty), protože by mohl vypovídat nežádoucím směrem.

Ad 4./ Odkaz na větu, tvrdící, že OLAF prohlásil, že se jedná o podvod (tedy nikoliv o podezření z podvodu). Jsa důchodce, poslouchám televizi do omrzení. Vámi tvrzenou formulaci jsem nezaslechl. (Ale když ona se většina čtenářů Vašeho příspěvku na zdroj prát nebude, ze?)

Ad 5./ Ti první dva Vámi jmenovaní nejsou poslanci? Takže se nejedná o lež, jen vy trochu blábolíte. To by muselo být napsáno "všichni poslanci", pak byste měl pravdu.

Mimochodem: Od "vysvětlujícího" projevu pana poslance Babiše ve sněmovně vím, že se jednalo o podvod (těžko bez Babišova vědomí). Na tomto vědomí nic nezmění případné prohlášení soudu, že podvod (úmysl) nelze prokázat, případně že viník není znám. Prostě poslanec Babiš to vysvětlil až moc detailně.

Chce to si vystoupení poslechnout a použít mozek (vím, je to těžké, projev je protkán kýbly špíny, lité na všechny ostatní /samozřejmě na Kalouska zejména/).

4 2
možnosti
Foto

Pan Zeman pohřbil důstojnosti prezidentského úřadu.

7 6
možnosti
Foto

Ale to je věc stará přesně 5 let.

5 1
možnosti
Foto

Bylo by zajímavé a nejspíše i docela zásadní zjistit, jestli je v lékařském konsiliu našeho presidenta i psychiatr.

7 2
možnosti
Foto

A každý lékař by měl mít sveho terapeuta..

4 0
možnosti
SN

:-). ......Je to tak! Většina poinauguračních rozhovorů s lidmi, kteří nemohou presidentovi dlouhodobě přijít na jméno. Nic jiného se nedalo čekat. Potvrzuje se jenom "vyváženost" ČTV! R^R^R^

6 6
možnosti
Foto

Ale, potom se polepšili.

1 1
možnosti
MV

Zeman v projevu : prezident by neměl znamkovat politické strany. A poté se pustí do "znamkovani" jedné z nich. Buď hloupne, nebo záměrně lze. K omezování svobody slova zminkou o ČT není třeba pochybovat. Zeman nezklamal, spíš mnohé vlastně zastrasoval. Smutné.

8 1
možnosti
Foto

Svobodu slova omezuje ČT.

3 6
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik