Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pěkně napsáno. S lehkostí, nadhledem, srozumitelně a především objektivně.

1 0
možnosti
JJ

U mne Drahoš prohrál hned zkraje, když prohlásil, že u nás rozhodně není možné si objednat trestní stíhání. Jde tedy o pokrytce v službách české špíny.

1 0
možnosti
JH

J33a72n 82H28y45n68e12k

26. 1. 2018 6:59

Volba prezidenta republiky, ať je zvolen kdokoli, nic obyčejnému člověku nepřinese. Život jde dál. Divadlo před vlastní volbou je pro mnohé pouze divadlem. Ať si každý přehodnotí sám. Přesto musím říci svůj názor. Pan Drahoš byl dravější, sice bez vlastního názoru, ne zcela objektivní a hlavně bez znalosti co by měl jako prezident dělat. Pan Zeman, jako zkušený politika rétor byl drobet v útlumu, ale přes toto se zachoval jako džentlmen v závěru diskuse a pan Drahoš se dostal do pozice, za kterou byl a je pan Zeman kritizován. Opět se mi potvrdilo, že pokud bude pan Drahoš zvolen, bude to pouze marioneta Pražské kavárny. Bohužel.

5 1
možnosti
SN

:-).....Dobře napsáno ! Paní Drábová by byla opravdu lepším soupeřem, než pán vytažený odkuďsi s cílem odstranit současného presidenta? Znal ho někdo před rokem, byť jby šlo jen o nějaké otření se v politice, nějakým výjádřením? R^R^R^

1 2
možnosti
LJ

Stando, ne každý má takový malý přehled jako ty....

2 0
možnosti
ON

Drahoš spláchnul Zemana. Chápu že si to nechcete přiznat, ale je to tak. Zeman zahnaný do defenzivy pouze blekotal.

4 7
možnosti
SN

:-)......Drahošovi poradci mu dali po debaklu na primě kartáč a doučili ho, jak má odpovídat, aby to vypadalo! Existuje výborné video, jak ho cepuje HOráček "! !!!

0 2
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 28,20
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik