Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neberu nikomu jeho názory na Zemana nebo Drahoše. Ale nemůžu dát svůj hlas člověku, který svými voliči otevřeně pohrdá. A to Zeman okázale dělá. Dokážu mu odpustit hodně, vím že umí být velice racionální. Ale ne, že mně má za vola.

3 1
možnosti

Říkáte, že Zeman nevedl kampaň. Na mnoha místech u nás lze však vidět mnoho jeho bilbordů. Je zajímavé, že jedni věří tomu, co Miloš říká, druzí věří tomu, co vidí.

4 1
možnosti
Foto

Je třeba rozlišovat Zemanovu kampaň a kampaň pro Zemana.

2 2
možnosti
Foto

Jak řekl můj známý Urza: před pár měsíci jsem v jedné panelové diskusi řekl, že Zeman je asi první politik, který mě ani v nejmenším nezklamal: Když nastupoval do funkce, čekal jsem od něj, že bude dělat ostudu, mluvit sprostě, chovat se jako dobytek a šířit do světa své debilní bonmoty; vskutku dělal ostudu, mluvil sprostě, choval se jako dobytek a šířil do světa debilní bonmoty. Dnes se věci mají trochu jinak, jelikož k té celé (zcela očekávané) žumpě přibylo bratříčkování s Babišem.

Zatímco Zeman je vulgární dědek s hroznými názory a na obojí láká své voliče, Drahošova hlavní deviza, kterou se snaží zaujmout, spočívá v tom, že není vulgární dědek a názory pro jistotu nemá žádné, aby jimi třeba někoho neurazil; jeho kandidatura více méně stojí na tom, že on není Zeman... a jinak nic. Co s tím?

11 1
možnosti

I když nelze souhlasit se závěrem, musím poznamenat: i kdyby byl pravdivý, nastálo by za to pro Drahoše hlasovat?

0 1
možnosti
Foto

Já začínal ve výzkumu a připisování různých šéfů na patentové přihlášky bylo zcela běžné. A totéž platilo i u odborných textů.

2 0
možnosti

Jen taková drobnost: on ten šéf na tom patentu vůbec nepracoval? Žádným žádoucím způsobem?

0 1
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
5 5
možnosti
Foto

Jen, aby s ním ta "duševní troska" nevymetla diskusní parket.

5 3
možnosti

Chesterton „Jen ti, kdo vydrží ještě deset minut, když už je vše ztraceno, přinášejí naději“. Tento výrok je velice aktuální před druhým kolem presidentských voleb. To Mirek Topolánek nepobral, protože po kandidátské porážce upřednostnil svým doporučením volby do druhého kola p.Drahoše, čímž popřel své pravicové hodnoty a upřednostnil pouhý vlastní byznys. Proto si nadále vysoce vážím postojů na sobě nezávislých V. Klause st. i ml., kteří své pravicové služby státu nadále prokazují.

7 2
možnosti

Myslíte pravicové pohřební služby?

Klaus starší už cca třicet let dobře živený státem, taťka oposmlouvy, mladý Klaus dlouholetý ředitel PORG financovaného polostátním ČEZem?

Pravice, kam se podíváš!

5 5
možnosti
Foto

A pana Zemana Vám líto není, když jej jeho voliči nutí setrvat na Hradě, místo aby si užíval stáří na milované Vysočině v kruhu rodiny a přátel?

A co on se pro ně napracoval, kolika nezaměstnaným dal práci, kolik bezdomovců ubytoval --- a tohle je vděk? Měli byste se rdít hanbou. Vy ho chcete umořit k smrti!

7 2
možnosti

Tak Drahoš prostě na stará kolena nechal udělat ze sebe něčí loutku, a bude opět poslouchat jako za totáče, tedy v případě, že bude zvolen.

8 8
možnosti
Foto

J18a76k53u43b 80R24o54t33h

15. 1. 2018 12:24

A povíte nám neznalým, čí je Drahoš loutka? Já tedy jednu znám. Sedí na Hradě a její loutkovodiči se jmenují Mynář, Nejedlý, Kellner či Jie Ťie-ming.:-/

10 2
možnosti
Foto

J32a48k12u10b 91R13o42t36h

15. 1. 2018 11:26

Tak by mne zajímalo, proč vlastně máte fotku s tričkem ODS.8-o8-o8-o

5 3
možnosti

Asi jediný nebylo v prádle.

4 0
možnosti

No nevim, blogy a příspěvky Zemanových příznivců signalizují většinou obavy o nechutné útoky na hlavu státu :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS