Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J18a81n 48R79á29ž

23. 11. 2017 16:43

Na tom procesu mne nejvíce zaujalo, jak soudkyně hodnotila Nečase. Z jejího vyjádření zcela jasně vyplynulo, co si o Nečasovi a prostřednictvím jeho i o všech mužich, kteří se takto nechutně chovají, normální ženy myslí. Z toho by si měli vzít ponaučení všichni muži, že když budou lézt ženě do zadele a budou neustále ustupovat feministkám a jiným podobně zhoubným virem potrefeným ženám, že jimi ženy budou jen opovrhovat.

0 0
možnosti

To že Nečas je srágorka se špatným vkusem je celkem jasný.

Ale, že zbytek vedení ODS tu situaci s Nagyovou tehdy připustil je dost těžko odpustitelné.

Doufejme, že se poučili.

1 0
možnosti

...doufám,že o tom nikdo nepochyboval....!!!!

1 0
možnosti
Foto

R^:-) Zaslechl jsem cosi jako zdůvodnění mírného trestu - vleklá kauza, dlouhé vyšetřování:-) Takže obstrukcemi ke svobodě....

4 0
možnosti
Foto

Ono to má drobnou vadu. Když vy řeknete poručíkovi od tankistů "Vemte šturmem Hradčana!" a on tam s tankem vyrazí, tak vy rozhodně nejste vinen zneužitím armády. Pokud ovšem nejste nadřízený nadřízený toho poručíka. To je právě ten rozdíl, kam vás případně zavřou - do Bohnic nebo na Pankrác.

A toho fiktivního poručíka v prvním případě superarbitrují pro blbost, v druhém bude s vámi na Pankráci.

1 1
možnosti

Dostane medaily za odhalení totální neschopnosti naší rozvědky,ještě že nemáme atomové zbraně...;-O;-O;-O

2 0
možnosti

Z jiného sudu - typologicky. Matka Nagyová s dítětem bez manžela ,dělá kantýnskou. Něco silného v ní je a nakonec úkoluje rozvědku. Potřebuje k tomu podmínky. Tedy slušný, ženatý křesťan P.Nečas. Zřejmě pak domina nalézá svého submisiva. Vše před Nagyovou následně selhává ! System - ona mohla vypovědět válku Rusku, morálka - věřící člověk smilní a rozbíjí rodinu svou. Ve své době jsem byl fascinován např. Jakešem, Bilakem - jací blbové rozhodují o osudu země ! To celé potvrzuje moji teorii - Jsou lidé neschopní - schopí a schopní všeho. Pak je Nagyová předseda! :-)

4 0
možnosti

Už si dobře nevzpomínám - tohle byl ten důvod proč padla Nečasova vláda ??

2 0
možnosti

Když seberete v obchodě jednu fešnou bundu, tak vám garantuji, že pokud bude volné místo v žaláři, tak tam půjde. V této kaze jsou skvělí právníci už od pohledu, dvě hrdličky, kdy jedna je fúrie a Nečas, kterému se dostal mozek do dolního patra a nakonec zainteresovaní...také s právníky a vysmátí. Celý proces je od pohledu jasný, kdo je rovný a kdo rovnější;-€;-€;-€;-€

2 0
možnosti
Foto

Ono především bylo nutné vyřešit otázku, zda Nagyová vůbec nějaký zákon poorušila. Na legálnost jejího chování mohou být různé názory. Od tohoto týdne je tedy jasné, jak nesmí Úřad vlády fungovat. A to je ta nejdůležitější zpráva.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS