Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J38a57n 79R82á81ž

20. 11. 2017 14:35

Co přímo nesnáším je, když nějaká veřejně známá osoba udělá nějaké hloupé gesto a je lhostejné, jak to gesto odůvodní. Obvykle to dopadne tak, že ze sebe udělá kašpara a zcela zdiskredituje podstatu důvodu, proč to gesto udělala.

Jsem rád, že Hradílek udělal to, co každý rozumně uvažující člověk předpokládal, že udělá dřív nebo později, ale to nic nemění na to, co jsem napsal v předchozí větě.

PS. Hradílek vyslal signál, že takovými protesty jít proti Zemanovi je marné, což je velmi dobrá zpráva pro všechny zavilé antizemanovce, kteří se domnívají, že znovuzvolení Zemana je otázkou života a smrti.

3 0
možnosti
VK

Co me na cele veci nejvic zarazi, ze se nasli stovky lidi, kteri podepsali vyderackou petici, temer primo napadajici Zemana ze zodpovednosti za pripadnou Hradilkovu smrt. Kdyz Zemane neposlechnes, uz ti neseme polomrtvou obet k na Hrad. Bohuzel byla mezi signatari te zrudne petice i Kubisova.

https://kloudaviktor.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=634276

2 0
možnosti
MS

Ač mám Zemana rád jako osinu v zadku, také si myslím, že to nebyl moc šťastný způsob vyjádření nesouhlasu s obsazením nejvyšší hradní funkce. A abych pravdu řekl, vůbec jsem nevěřil tomu, že má Hradílek koule na to, dotáhnout svůj protest do konce. Když byl v roce 1990 instalován do funkce ministra vnitra ČR, zhroutil se z toho během půl roku a za vcelku nejasných okolností odstoupil.

7 0
možnosti
Foto

Z toho by se zhroutil i Batman. Zkuste šéfovat bandě sršňů, škorpionů, hroznýšů a podobné čeládce.

0 0
možnosti
Foto

Chartisté nevědí co je demokracie

2 4
možnosti
JR

J41a98n 74R87á74ž

20. 11. 2017 14:44

Jestli myslíte ty Chartisty, kteří chtěli ten zrůdný režim jen polidštit, jako se o to pokoušeli v osmašedesátém, souhlasím. Netýká se to však všech chartistů, z nichž mnohých, si dodnes vážím. Takový Rudolf Battěk nebo Jiří Křižan, by mohli dnešní "demokraty" ve Sněmovně o demokracii učit!

Takže bych prosil neházet všechny Chartisty do jednoho pytle!

3 0
možnosti
Foto

A samozřejmě nejlepší je jít k volbám, Zemana nevolit a ještě mu na obraz přimalovat fousy. Tomu bych říkal odpor jako noha.

0 0
možnosti
Foto

Ale aby nepřišel o svou čtvrthodinku slávy, musel by do pravého spodního rohu volebního plakátu napsat: to maloval Hradílek.

3 0
možnosti
JK

Jsem šťastný, že se rodině podařilo otce a dědu přesvědčit. Od skutečného prezidenta bych čekal trochu pochopení k takovému činu, seznámení se s důvody, rozbor podobných nálad ve společnosti s následnou sebereflexí, jasným stanoviskem a vysvětlením svých postojů. Zeman se zmohl jen na arogantní odmítnutí a zesměšňování. Hradílkův čin názorně ukázal, že Zeman skutečným prezidentem není a být ani nemůže.

3 8
možnosti
BM

Představte si že já s prezidentem souhlasím asi bych reagoval podobně. Máme přece demokracii a pan Hradílek se rozhodl svobodně. Co by podle vás měl prezident dělat? Vyzvat těch 113 000 co se podepsalo pod jeho kandidatůru aby na protest proti Hradílkově hladovce vyhlásili hladovku také? Jaká by pak byla vaše reakce?

6 0
možnosti
Foto

Udělal dobře, Zeman nestojí ani za zlámanou grešli, natož za něčí život. :-/

6 1
možnosti
BM

No co, zkusil to.

1 0
možnosti
Foto

Takto se to nezkouší. Měl kandidovat.

1 0
možnosti
Foto

Jít k volbám a volbou jiného kandidáta neumožnit zvolení tohoto je bezesporu racionální způsob řešení situace, na rozdíl od hladovky.

Nicméně právo na protest a projev své vůle a názoru je základním znakem demokracie, přestože se řada lidí mylně domnívá, že demokracie znamená odvolit a pak držet ústa a krok a tiše respektovat výsledky voleb. To je totiž typický znak totality...

4 0
možnosti
BM

A patří do toho i vydírání? A před veřejností?

4 0
možnosti
JH

Jedním slovem - OSTUDA!

2 3
možnosti
NM

...já to vidím tak,že asi natočí další díl " GEN"

2 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,94
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik