Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Je to stejná ,,masáž "jako v předchozím období ,kdy už všichni včetně televizních štábů,čekali zvolení Schwarzenberga. Bylo tehdy zejména v Praze téměř neslušné říci ,že bude volit Zemana.Praha není republika a ne všichni na častou dehonestaci presidenta přistoupí.

1 0
možnosti
MF

Na to abych došel k závěru, že (skoro) každý kandidát lepší, než Zeman, nepotřebuji žádnou masáž, ale stačí použít mozek a zdravý rozum.

3 0
možnosti
Foto

Počty vám asi moc nejdou, většina si to nemyslí.

0 0
možnosti
LC

Já bych s tou většinou počkal až na volby. Před volbama do PS, dávaly některé agentury ANO snad 24% a psaly "stále klesá".

0 0
možnosti
SN

:-)......Vidím, že první diskutér s Vám nesouhlasí, je také patřičně"olajkován". Máte pravdu, pane autore ! Jen zapnete TV, kdo trochu vnímá podtext. nenávist a zloba vůči presidentovi čiší z každého slova ! Na FB jsem dokonce už viděl úmrtní list a pozvání na pohřeb! Nechutné ! R^R^R^

3 6
možnosti
VK

Staňo, ty budeš velice vnímavý. Přitom z pana presidenta srší pravdy, laskavost a moudrost věků, spravedlnost, slova smíření, smysl pro rovnost, čest....;-D

5 0
možnosti
JV

Všechno je lepší, než ta katastrofa, co tam momentálně je !

3 4
možnosti
FS

Je zajímavé, že každý politicky trochu orientovaný člověk v jiných názorech vyjádřených v různých komentářích, úvahách či jen otázkách hned vidí "mediální masáž". Proboha proč by takový Pehe nemohl říci "Já to vidím tak a tak" a vyjádří se slušně v obecné rovině, když na druhé straně pan prezident ústy Pasáčka přímo uráží a nálepkuje konkrétní osoby?

11 2
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 28,20
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik