Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte v těch výpočtech ztrát jednu chybu. Do minulých voleb šly strany TOP09 a STAN se společnou kandidátkou. Získaly 11,99%. Společně, ne tedy jen TOP09. Chcete-li objektivně srovnávat, musíte těch 11,99 porovnávat se součtem dnešních výsledků TOP09 a STAN, což je cca 10,5%. Jejich ztráta proti minulým volbám je tedy 1,5%, což není nic dramatického.

0 0
možnosti

Máte pravdu, já se omlouvám. TOP 09 se už před čtyřmi lety dostala do PS jen s hodně odřenýma ušima, takže letos výrazně neztratila, neměla vlastně co. O to křiklavější je pak ale mediální prostor, který tato sněmovní pidistrana od "nezávislých" médií po celé volební období dostávala.

1 0
možnosti

Karma.

Ale říkejte to těm zabedněncům (včetně několika zdějších blogerských "hvězd"), kteří hned za každou silnou osobností vidí min. ohrožení demokracie a návrat k totalitě.

7 0
možnosti

Není sporu o tom, že osobnost je potřebná ! Nicméně život mi ukazuje, že Evoluce je silnější Revoluce. Silná osobnost bude taky jednou slabá, (zlomí si nohu, umře, nebo půjde do basy). Pak tedy program, ideje setrvávají ! Jistě skloubit obé - je to ořechové. Vsadit pouze za osobnost - dopadnete jako Semelová ... :-)

0 0
možnosti

Já to říkám pořád.Dokud nenasadí ODS opravdové osobnosti,jako Nagyovou,Langera,Řebíčka,Rittiga a Janouška,tak nemá šanci uspět.

1 0
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,92
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik