Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prostě jen opakují své staré heslo " Nikdo jiný ti nedá to, co já ti slíbím" A zase jim to spousta lidí zbaští.

0 0
možnosti
Foto

Zhruba dvě volební období (8 let) potrvá než se Jyrka SM (nikoliv sádlo-maso, ale SexyMozek) stane předsedou ČSSD, znovu stranu vytáhne na vítězných 31 procent a stane se premiérem - a potom bude nové zákony opět schvalovat s Marťany. Jako vyvolený má totiž Jyrka spolehlivou informaci o tom, že zelení mužíčci jsou už na cestě k nám.;-O

1 0
možnosti
Foto

Oni by i chtěli a moc! Všimněte si té nabubřelosti, s jakou hlásají ona moudra mezi lid. Záměrně nepíšu jejich moudra, neboť tyto projevy tvoří vybraná skupina lidí z vybrané PR agentury. Pak už je jen na nich s jakým charizmatem tyto referáty přečtou. No a ve finále jim to tam stejně někdo hodí a těch 5% korýtek mají jistých. Cokoliv je navíc, můžou považovat za úspěch.

2 0
možnosti
Foto

Máte naprostou pravdu a dala jsem karmu. Druhá věc je, že ono to, bohužel, stále funguje. Když se daly vyhrát volby slibem zrušení třicetikorunového poplatku, proč by nezabralo toto?:-)

3 0
možnosti

U ČSSD už léta nebývají sliby zasazeny do reálného rámce. Tak čemu se divíte ?

5 0
možnosti

Bohužel se hlupci najdou a ten hlas jim hodí...

8 0
možnosti

Slibotechny startují a pěkně raketově. Ovšem staré tváře - německy Gesichte -zkráceně ksifty...... Drží se jako klíšťata svých koryt.... To je naše česká politická - přesněji řečeno politikářská - zažitá až do kůže, praktika. Nevím, zatím se tady nic neděje než ty nebetyčné kouzelnické sliby a triky!

1 0
možnosti
Foto

Je to harakiri v přímém přenosu. A teď ještě Jyřyk...

12 1
možnosti
Foto

VPŘED, opakuji VPŘED pro všechny dozery a buldozery!!! Zpátky ni krok!!;-D

0 0
možnosti

ČSSD hledá témata, jedním z nich pak - Otevři a ukaž mi svou peněženku, já rozhodnu o jejím obsahu - Sám mám málo ! Opět nové formy třídního boje, opět pudy nízké ... Opět bez jakýchkoliv náznaků podpory tvořivého jedince, opět bez náznaku snížit náklady bujarého státu - Klasika jednocestného ventilu, pouze saje, zpětně nic nepropouští ! ... I Taková školní pomůcka :-)

11 0
možnosti
Foto

Máte pravdu, akorát že ČSSD tato témata nehledá, už je dávno našla ;-)

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS