Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Léta příští budou víc než složitá a nezkušenec nebo vekslák by byla naše zhouba. Jsem rád, že Zeman kandiduje, i když, jako mnozí, kteří jej budou volit, najdu témata hodné výčitky.

0 0
možnosti
JR

J38a26n 90R82á97ž

11. 3. 2017 12:15

Zeman zcela jistě ideálním kandidátem není a má mnoho vlastností, proč ho například já , volit prostě nemohu, ale deprimuje mne , že ani ti, co se považují za intelektuální elitu, ani ti co se považují za politickou elitu, nejsou schopni proti Zemanovi vygenerovat někoho, kdy by byl většině voličů svými postoji známý a přijatelný svými morálními kvalitami, politickým rozhledem i schopností hájit zájmy České republiky na mezinárodním fóru.

Takže ač nerad budu respektovat volbu Zemana, neb to považuji za lepší variantu, než kdyby se stal prezidentem bývalý bookmaker a vekslák nebo pražskými "kavárníky" narychlo z rukávu vytažený akademik bez jakýchkoliv politických zkušeností.

1 0
možnosti
MB

V zemi se nám usalašily dvě atrakce ! Hradní a ta další, co bude mít sjezd ! Obě slibují - to slibné ! Návaznost, na slovutnost tradic - Cirkusu Kludský. Opět, zhmotňování neexistujícího - éterického článku o getlemanské bytosti Sirael ! Bezprověrkový mág Kelly - prokazuje nezničitelnost hmoty ! Zavilý dopisovatel 412 oslavných článků - A jeho proměna, ve státotvorného činitele ! Oblíbené číslo - Šavle - jako klenot ! Program pestrý, i u další společnosti - Světoznámý iluzionista - Harry Houdini, je překonán ! Mají člověka, který předvede proměnu kapaliny v krabici - na miliony Kč ! Trápí vás - Hypoteční úvěr na byt !? Opět, obratné číslo, kdy hravě zmizí 40.000 bytových jednotek ! Ani D.Copperfield, modla všech kouzelníků - to nedokázal ! Nebohým, pak byty přiděluje vědma - Neomarxová, která vidí lepší budoucnost ! Uvidíte nevídané - uslyšíte neslýchané ! U obou společností , pak i množící se , atraktivní hosté - Rudí ďáblové, ha hradě, nebo v oranžovém šapitó - opět do sedla ! Zde, pořadem provází, osvědčení impresáriové ... ! :-)

0 3
možnosti
EP

Pane autore blogu přiznám se, že jsem vůbec nepochopil proč jste tento text napsal.To, že nynější president převyšuje jiné předpokládané kandidáty nebývalým způsobem, musí vidět každý běžný občan.

Pokud má někdo místo zdravého rozumu a místo duše jen dva póly, jeden černý a jeden bílý, tak to není občan, ale patří mezi t. zv. občanské aktivisty, kteří jsou neštěstím demokracie. Toto ovčem platí pokud nejsou zaměřeni na pomoc ubohým. Jinou náplň občanké aktivity nelze uznat za čestnou.

4 0
možnosti
Foto

I68v11a36n 81M88a86r67e79k

10. 3. 2017 9:08

Souhlas a karma R^ [>-]

0 0
možnosti
Foto

Problém je, že v naší republice není kandidát formátu Miloše Zemana.

Naše mainstreamová média pustí do svých pořadů pouze zástupce Pražské kavárny.

A Miloš Zeman je schopný zvítězit, i když proti němu rozpoutá náš mainstream štvavou a dehonestační kampaň.

Takže, než nějaký Michal Horáček, tak je dobře, že kandiduje Miloš Zeman.

11 1
možnosti
  • Počet článků 403
  • Celková karma 27,06
  • Průměrná čtenost 1476x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik