Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Existuje ještě jedna forma stávky. Jde o to, že zaměstnanci striktně dodržují předpisy svého zaměstnavatele. Myslím, že tohle by úplně stačilo, aby pošta definitivně zkolabovala.

0 0
možnosti
VH

Jistě, že profese, které v poště převažují, "nedosáhnou ani na průměrný plat". Vy se domníváte, že všichni máme mýt minimálně průměrný plat?

Zvýšit plat můžeme všem pošťákům - prostě zvýšime porto o 20 % a je. (Mně to bude jedno, poštu prakticky nepoužívám /aktivně/,)

0 0
možnosti
VH

Proboha, Vládíku: mít plat, mít plat, mít plat. Stokrát!!!

0 0
možnosti
Foto

Doručovatelkám se vůbec nedivím. Pokuď by se držely rad, že se na to mají vykašlat a jít dělat jinam za lepší peníz, nenašel by se nikdo, kdo by za ty peníze jejich práci dělal. A někdo to dělat musí. Pošta jako celek zamrzla v dávných dobách. Kdyby měla pořádnou konkurenci, tak krachne do roka. Stačí se podívat na konkurenci v doručování balíků.

0 0
možnosti
Foto

Pokud jako pošťák má málo, tak ať jde dělat jinou práci. Jejich služby jsou děs a zejména rozvoz balíků. Za takovou práci, co odvádí, chtějí přidat ?

0 0
možnosti
DN

Pošťáci chtějí přidat. Přidat chtějí i lékaři, policisté, hasiči, učitelé, havíři, úředníci ..... Kdo tedy vlastně přidat nechce? Zaměstnanci soukromého sektoru "valí oči" a živnostníci nechápou. Důchodci přežívají. Jak z toho ven?

1 0
možnosti
RH

U nás funguje pošta dlouhodobě v režimu polostávky.

4 0
možnosti
  • Počet článků 402
  • Celková karma 27,41
  • Průměrná čtenost 1480x
Je mi 61 let. Dívám se a občas i vidím.

Seznam rubrik